NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Fellowes Aeramax: силата на чистия въздух!

  Пречиствателят за въздух в последните години се превръща в задължителен елемент за доброто състояние на хората в офиса или дома. Инвестицията в продукт, който пречиства въздуха, е всъщност инвестиция в здравето и комфорта, която не бива да се пренебрегва.

  Fellowes DX5 Aeramax е уред с четиристепенна система за пречистване, която улавя до 99,97% от въздушните частици като прахови акари, полен и алергени, спори и плесени, цигарен дим и други.

  Fellowes Aeramax пречиствател за въздух

  Пречиствателят помага много на хора с астма или белодробни проблеми и е от особена важност сега, по време на пандемията от COVID-19, който засяга именно дихателната система. Системата на Fellowes DX5 Aeramax извършва антимикробна обработка с вградената си защита срещу миризми и размножаването на бактерии, плесени и гъбички. Сензорът на този уред следи постоянно качеството на въздуха и автоматично регулира скоростта на вентилатора, като по този начин поддържа въздуха чист.Индикатор за качеството са сините, жълтите и червените светлини.

  Fellowes Aeramax пречиствател за въздух

  Режимът Aera + ™ е идеална функция за подобряването на алергични състояния, защото увеличава въздушния поток с 35%, премахвайки алергените от въздуха в помещението. Няма нужда да следите нуждите на уреда постоянно, защото той разполага с индикатори за смяна на филтъра, които сами ви дават информация кога е време да сложите нов. Пречиствателят за въздух се препоръчва за употреба в помещения с размер от 8 до 12 кв.м.

  Fellowes Aeramax пречиствател за въздух

  Fellowes DX5 Aeramax не прави компромис и с естетиката – модернистичният му дизайн пасва чудесно на всякакъв интериор и го превръща освен в силно оръжие при борбата с вредните въздушни частици, и в страхотен аксесоар в стаята! Тръгнете по пътя към по-добро здраве днес с Fellowes пречиствател за въздух.

  Blog archive