NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Големи подаръци за най-малките!

  Големи подаръци за най-малките!

  С наближаване на коледните празници, малчуганите стават все по-нетърпеливи да узнаят какво им е оставил Дядо Коледа под елхата и дали са били достатъчно послушни. Разбира се, родителите най-добре знаят колко e трудно да „обуят обувките“ на белобрадия старец, за да запазят коледната магия в децата си.

  Всички деца вярват, че Дядо Коледа е с дълга бяла брада, облечен в червен коледен костюм. Качен на шейната си, дърпана от елени, веселият старец обикаля целия свят, за да остави подаръци под елхите на всички послушни дечица.

  Макар да звучи невероятно и невъзможно за осъществяване, вярата в магията на Дядо Коледа е полезна и стимулира детското съзнание. Вярата в нещо невидимо е от ключово значение и развива креативността и въображението на малчуганите. По този начинтенадграждат емоционалните и психологическите си способности, които им помагат да разберат и осмислят своя свят.

  И тази година ние от Office 1 сме насреща, за да ти помогнем с нелеката задача на Дядо Коледа. Предлагаме ти идеи за детски подаръци, които не само ще предизвикат радост в детските сърца, но и ще развият техните способности.

   

  Комплекти "Направи си сам"

  Творческите ни комплекти „Направи си сам“ са перфектното занимание не само за малки, но и за големи. Освен красива коледна декорация, комплектите развиват детската сръчност, логическо мислене и концентрация.

  Комплект Лешникотрошач

  Оцвети ежедневието!

  И понеже говорим за въображение, какъв по-добър начин за неговото поощрeние от цветните флумастери на Faber-Castell?

   Моливи Black Edition

  Коледа с героите на "Disney"

  За максимално удовлетворение и удобство по време на творческия процес, барбароните на "Disney" са насреща. Те предлагат удобство и комфорт както за момченца, така и за момиченца.

   Барбарони Disney

  До края на месец декември може да се възползваш от отстъпки до 30% на селектирани продукти. Зарадвай децата с подаръци от Office 1 под елхата. Любимите подаръци и още много други изненади, може да разгледаш тук!

  Комплекти "Направи си сам"

  Оцвети ежедневието!

  Коледа с героите на "Disney"