Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Graf von Faber-Castell: Докоснете се до образа на изяществото с луксозните ни колекции

  Graf von Faber-Castell: Докоснете се до образа на изяществото с луксозните ни колекции

  Graf von Faber-Castell е марка на Faber-Castell, чиято основна философия е да се създават и предлагат изящни пишещи средства и се свързва с изключително качество и лукс. Faber-Castell е международна компания, основана през 1761г. в Щайн, Германия и днес има богат асортимент от продукти, които се свързват с традиция, елегантност и изисканост.

  Колекцията Tamitio показва как културата на писане може да се обогати с изключителни нюанси. Всяко едно от деликатните пишещи средства от колекцията е изражение на чистата елегантност. Това го превръща в забележителен и стилен аксесоар.

  Пишещите средства от колекцията Guilloche са произведени от скъпоценна смола и имат специален процес на изработка. Всеки отделен артикул е индивидуално гравиран чрез метод, който се използва при бижута или сребърни аксесоари. Тялото на пишещото средство е ръчно лакирано и многократно полирано. Резултатът е уникална и изключително интересна текстура на повърхността. Няма две идентични пишещи средства – всяко едно е индивидуален и неповторим пример за ръчна изработка.

  Аксесоарите от колекцията Epsom са изработени от фина италианска телешка кожа – материя, високо ценена от експертите заради отличното си качество. Здрава и същевременно гъвкава, телешката кожа е изключително подходяща при изработката на изискани продукти. Epsom е колекция от аксесоари с изключително дълъг живот и интересна структура, която се изгражда чрез украсяване с релеф.

   

  Възползвайте се от 8% отстъпка на всички артикули с розов цвят Graf von Faber-Castell за периода 01.03 – 15.03.2019г.

  Промоцията е валидна в магазини Office 1 Superstore в град София, бул. „Цариградско шосе“ 139 и бул. „Джеймс Баучер“ 51.