Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Office-1-Superstore-15-подаръка-за-15ти-септември

  Graf von Faber-Castell: Изчистената елегантност среща оригиналните нюанси на пролетта с луксозните ни колекции

  Graf von Faber-Castell: Изчистената елегантност среща оригиналните нюанси на пролетта с луксозните ни колекции

  Пролетта вече е съвсем близо! Бъдете в тон с ярките ѝ цветове с луксозната селекция продукти на Graf von Faber-Castell.

  Подарете на себе си или любим човек елегантен аксесоар в оранжево или цвят коняк!

  Артикулите от колекцията Guilloche са идеалното допълнение към Вашето бюро – всеки един от тях е индивидуален и неповторим пример за ръчна изработка. С Guilloche работното Ви място ще изглежда стилно и ще бъде наистина уникално.

   

  Направете силно впечатление на всяка работна среща с бележниците Graf von Faber-Castell! Цветовете им се комбинират перфектно с изящните артикули от колекцията Guilloche! Изберете цвета на пишещото средство, което да се превърне във Ваша запазена марка и подчертайте нюанса му със стилен тефтер. Този месец избрахме за Вас оригиналното оранжево и класическия цвят коняк – до края на месец март те се предлагат с отстъпка (научете повече за промоцията в края на статията).

   

  Пролетта започва с оригинални цветове навън сред природата, но сега можете да пренесете тези визии и в офиса. Бъдете ярки и смели с аксесоари в оранжево или заложете на изчистената елегантност с цвят коняк – изборът е Ваш!

   

  Възползвайте се от 8% отстъпка на избрани артикули с оранжев цвят или цвят коняк Graf von Faber-Castell за периода 16.03 – 31.03.2019г.

  Промоцията е валидна в магазини Office 1 Superstore в град София, бул. „Цариградско шосе“ 139 и бул. „Джеймс Баучер“ 51.