NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Home Office – нека той работи за вас!

  Home Office – нека той работи за вас!

   Има много причини, поради които да изберете работата от вкъщи. Освен, че спестявате транспортни разходи, време, път и т.н. едно от най-големите предимства е спокойствието и… горещото ароматно кафе, което ще изпиете в перфектната за вас офис среда, която ще насърчи желанието ви да работите и творите.

  Не знаете от къде да започнете при създаването на Home Office?

  Има разлика в създаването на офис в дома и създаването на офис в бизнес сграда. Когато създавате вашия Home Office, трябва да сте напълно наясно от какво точно ще имате нужда до най-малкия детайл, за да сте напълно продуктивни и ефективни!

  Комфортът е от съществено значение и ако офисът, който създавате, не е достатъчно „изпипан“, рискувате да го направите неефективен и това да доведе до загуба на способността да вършите пълноценно работата си.

  Пространството с което разполагате и неговия дизайн е ключов елемент от създаването на вашия Home Office. Редно е да си отговорите на някои въпроси, преди да започнете да оборудвате вашия Home Office:

  - Какъв вид работа ще извършвате?

  - Ще посещават ли клиенти работното ви място?

  - Ще ви посещават ли колеги?

  - Ще осъществявате ли видео и конферентни разговори?

  - Какъв вид техническо оборудване ще ви е необходимо?

  Отговорите на тези въпроси ще положат една добра основа в създаването на перфектния Home Office.

  Следващата стъпка е светлината и цветовете, които са най-подходящи за вашата продуктивност, креативност и настроение по време на работния процес.

  Осветление за home office

  Доброто осветление е от съществено значение. В идеалния случай ще разполагате с естествена дневна светлина. Дневната светлина е най-равномерно балансираният източник на светлина, тъй като слънчевата светлина има приблизително еднаква пропорция от всеки цвят на спектъра. За да избегнете отблясъци по екрана на компютъра или лаптопа, не ги поставяйте директно срещу източника на светлина.

  Цветове за Home Office

  Когато искате да създадете идеалната офис среда, в която да се наслаждавате по време на работа и да стимулирате въображението си, е необходимо да разгледате теорията на цветовете и как те могат да бъдат полезни. Става въпрос за цветови въздействия, които водят до успех. Повече за основните цветове и тяхното влияние, може да прочетете тук.

  Ние подбрахме специално за вас най-подходящите продукти, като се надяваме да се възползвате от максимума. Ето списъка с приоритети с най-необходими артикули, от които се нуждаете. *И ако поръчате сега, получавате специална отстъпка за всеки един от изброените продукти. 

  Оборудване за Home Office

  Скоростта и ефективността са изключително важни при работата в дома. Не вземайте прибързани решения. Не купувайте оборудване, което няма да използвате ежедневно. Снабдете само с най-необходимото.

  - Лаптоп или настолен компютър – изборът от вас, предложенията от нас. Вижте тук.

  Мастиленоструен принтер 4 в 1 – идеален за домашния офис! За всеки, който се нуждае от високо качество на печат и различни възможности като сканиране, копиране, архивиране и т.н.

  Home office 1 - принтер
  Homeoffice - Принтер

  - Fellowes Поставка за компютър и шредер, с регулируема широчина

  Home office 1 - поставка за компютър
  Home office - Поставка за компютър

   

  Lumi Стойка за монитор

  Lumi стойка за монитор

  Ергономия за Home Office

  Вашето здраве, безопасност и комфорт са важни. Ето защо артикулите, които избирате, трябва да бъдат ергономично проектирани, за да насърчават вашата продуктивност, докато ги използвате. Помислете за подложка за крака и ергономична мишка, оформени така, че да осигуряват необходимата опора и комфорт на китката и краката.

  T'nB Мишка, ергономична, безжична

  TnB ергономична мишка

  - Fellowes Пад за мишка, със силиконова подложка за китка - предоставя комфорт и опора на китката по време на работа.

  Fellowes пад за мишка

  - T'nB Слушалки On Air, с кабел и вграден микрофон

  TnB слушалки

  Директорски стол Storm – с ергономични седалка и облегалка и висококачествена екокожа.

  Storm директорски стол

  - А ако вече разполагате със стол, ви предлагаме мрежестата облегалка за гръб Fellowes – осигурява максимална опора, подходяща за всеки стол. 

  Fellowes облегалка

  А за вас и вашите посетители предлагаме Interstuhl табуретка. Това е интелигентна мултифункционална табуретка, която ви следва във всички спонтанни разговори, семинари и срещи. Поддържа ви мобилни и гъвкави.

  Intershul табуретка

  Да работиш където искаш, по начина по който искаш – тази на пръв поглед не толкова важна опция, може да подобри вашето творческо мислене и продуктивност. За това предлагаме мобилна маса Mobi Plus с регулируема височина – имате свободата сами да избирате височината на масата и стаята, в която да работите. А може да работите и прави 😉.

  Мобилна маса Moby

  - Fellowes Поставка за стъпала, с променлив наклон – за да предотвратите изтръпването и неприятното схващане на краката когато седите докато работите.

  Fellowes поставка за стъпала

  Избегнете хаоса и неразборията във вашия Home Office, и работата ще върви като по вода. Организацията и подредбата на документите са от съществено значение. Като в този случай нашето предложение е бокс за документи Allison. Allison е съвременната Smart кутия, която играе важна роля във вашия Home Office. Стилният дизайн и компактните размери са съобразени с всички изисквания. Allison има отношение към съвременния стил на живот и работа, и както обяснява мотото – „Животът може да бъде организиран и хубав" – тя обслужва точно тези нужди. Впечатляващата функционалност се изразява в нейните възможности и приложение. Allison е нещо за всеки! Всички компоненти могат да се използват поотделно и индивидуално, точно както искате!

  Allison smart box

  - Стилен органайзер, произведен от висококачествена пластмаса в два цвята.

  Органайзер за бюро

  T'nB Тонколони – за да слушате любимата си музика, докато изпълнявате служебните си задължения вкъщи.

  TnB тонколони

  Комбинирана дъска с бяла и коркова повърхност – ще помогне да не пропуснете важна задача за деня или обаждане, като ще имате възможност да пишете с борд маркер и да закачате с пинчета важни бележки.

  Комбинирана дъска

  - Канцеларски материали – уверете се, че разполагате с верен партньор, който ще ви снабдява с всички необходими канцеларски материали и офис консумативи, директно до входа на вашия дом – Office 1 Superstore!

  Създайте своето вдъхновяващо местенце, в което ще се чувствате добре и максимално продуктивни. Добавете любима снимка или картина във вашия Home Office и заобичайте работата си!

  Office 1 Superstore – всичко за вашия Home Office под един покрив! 😊

  Осветление за home office

  Цветове за Home Office

  Оборудване за Home Office