NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Home Smart Home

  Ако някога сте изпадали в паника дали сте изключили електроуредите или осветлението в дома си, ще оцените качествата на „интелигентния дом“.

  Терминът „интелигентен дом“ се използва за описание на къща, която съдържа комуникационна мрежа, свързваща различни електроуреди и им позволява да бъдат контролирани и наблюдавани от разстояние.

  И тук идва въпросът – възможно ли е да спестите време и средства с интелигентното осветление например, ако то се включва само когато сте в помещението и се изключва от разстояние, чрез гласова команда, с помощта на смартфона ви? Да, възможно е и вече приложимо и на българския пазар.

  Умните устройства се свързват с вашия смартфон чрез приложения, като позволяват да имате достъп до тях и да ги контролирате дистанционно през Wi-fi.

  Целта – премахнете списъците със задачи и лепенките за напомняне от хладилника! Време е да се съсредоточите към истински важните неща и да водите по-продуктивен живот! 

  Нека видим как би протекъл един ден със Smart Home

  Алармата те събужда и докато се разсънваш, с гласова команда активираш осветлението, като дори може избираш цвят с регулируема цветова сила и яркост. Правиш ежедневните си сутрешни „ритуали“ и бързаш да излезеш за работа, университета или фитнеса. Не се тревожиш дали си изключил осветлението, компютъра, музиката или печката, защото отваряйки мобилното си приложение, виждаш какво си пропуснал и само с един клик гасиш лампата или изключваш всяка електроника, благодарение на интелигентния контакт.

  Твоят съквартирант се е прибрал по-рано и ти го виждаш, благодарение на смарт камерата, която е монтирана в хола. Започвате да си общувате, благодарение на възможността за двупосочна комуникация.

  В края на дългия работен ден е време да се прибереш. По пътя към дома отваряйки мобилното си приложение активираш климатика /благодарение на интелигентния контакт/ и входното осветление /със смарт крушката/.

  И накрая идва моментът, в който домът ти те посреща!

  Smart Home камера за вътрешна употреба – гледайки в реално време камерата, може да направите снимки, директно на вашия смартфон или таблет. Сензорът за движение ще ви предупреди, когато нещо се движи през деня и през нощта.

  Smart Home Led крушка – с няколко цвята и регулируема цветова сила и яркост. Изберете вашата светлина.

  Smart Home контакт – интелигентен контакт, за да включите и изключите автоматично електрониката.

  Smart Home продуктите са с лесна настройка към Wi-Fi мрежата. Може да контролирате крушката и контакта през телефона си или чрез гласа си.

  Контролирайте навсякъде и по всяко време с безплатното T'nB Smart приложение, чрез вашия смартфон или таблет, достъпно на iOS и Android. За ежедневна употреба на SMART продуктите ви е необходим статичен IP адрес.

  Интересно е и безкрайно вълнуващо, че в динамични времена като днешните, може да контролирате дома си от разстояние!

  Blog archive