Станете франчайзер на Office 1 Superstore в България 

Office 1 Superstore е международна франчайз компания с верига магазини за офис продукти, офис мебели, техника и консумативи в цял свят. В България марката е представена от Кооперация "Панда Кооп“ и вече 17 години е лидер на българския пазар.

Бихме искали да Ви предложим една чудесна възможност да стартирате свой собствен бизнес или да разрастнете Вашия, както и да си осигурите стабилно бъдеще, като се присъедините към голямото семейство на Office 1 Superstore.

Можете да стартирате с отварянето на магазин дори от 30 кв.м., а Office 1 Superstore ще Ви помогне с дистрибуцията благодарение на отлично развитата си логистична мрежа.

Ако сте съществуващ търговец на офис продукти, търсите възможност за свой собствен бизнес, или бихте искали да разширите бизнеса си откривайки нови хоризонти, ние Ви предлагаме работещ и доказал се модел. Ще Ви предадем цялото ноу-хау, необходимо, за да станете един истински Office 1 Superstore и да печелите. Ще бъдете обучени във всички аспекти на бизнеса и ще се възползвате от предимствата, които мрежата на Office 1 предлага.