ПРОГРАМИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Включете се в нашите програми за лоялни клиенти, за да получите:
  • Специални отстъпки по продуктови групи
  • Топ цена на копирна хартия
  • Партньорско отношение
  • Допълнителни възможности и ползи

Програма за лоялност PARTNER+
Програма за лоялност PARTNER+

ЗА ФИРМИ

Програма PARTNER+ е създадена специално за фирми и представлява система от 3 нива (Silver, Gold и VIP), които отговарят на нуждите на всеки наш клиент. Ползването на PARTNER+ ви осигурява специални отстъпки от каталожни цени.

Условия за включване: Юридическо лице и/или регистриран търговец може да се включи в Програма Office Partner + при сключване и/или подновяване на абонаментен договор с телекомуникационен оператор за мобилни услуги в магазини под бранда на Office1Superstore и/или при еднократна покупка на продукти от предлагания асортимент от Office1Superstore на стойност над 25 (двадесет и пет) лева, с включен ДДС.

Програма за лоялност Smart+
Програма за лоялност Smart+

ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

Програмата SMART+ е разработена според специфичните потребности на нашите клиенти - физически лица и улеснява пазаруването, като осигурява изгодни финансови условия.

Условия за включване: Физическо лице над 18 годишна възраст може да се включи в Програма Smart+ при сключване и/или подновяване на абонаментен договор с телекомуникационен оператор за мобилни услуги в магазини под бранда на Office1Superstore и/или при еднократна покупка на продукти от предлагания асортимент от Office1Superstore на стойност над 25 (двадесет и пет) лева, с включен ДДС.

Заяви карта за лоялност

Програма за лоялност Junior

ЗА УЧЕНИЦИ

Програмата е насочена специално към ученици между 6 и 19 години. Всеки родител/настойник, който направи покупка в магазини Office 1 Superstore, може да поръча издаване на безплатна карта Junior на своето дете.

Притежателят на карта Junior автоматично се включва в програмата "Подкрепи своето училище". Според условията й, Office 1 Superstore ще предостави 5% от сумата на направената покупка на посоченото от титуляра училище под формата на безплатни консумативи и услуги.*

Условия за включване: Физическо лице, на възраст между 6 г. и 18 г., което се обучава в образователна институция, може да се включи в Програма Office 1 Junior, при условие на реализирана покупка на ученически стоки в магазините на Офис 1 Суперстор на стойност поне 25 (двадесет и пет) лева с ДДС.

*с изключение на покупката на мобилни телефони, продукти и услуги на телекомуникационните оператори, плащане на сметки и използване на услуги през CASH POINT