Начини на плащане

Продуктите от електронния магазин на Office 1 Superstore могат за бъдат заплатени по няколко начина, в зависимост от предпочитанията на клиента.

 • Наложен платеж
  Стойността на поръчката се заплаща в момента на доставката на продуктите. Този метод на плащане е достъпен както за регистрирани, така и за нерегистрирани клиенти.
 • ePay
  Електронен начин на разплащане, достъпен за регистрирани на сайта клиенти, притежаващи дебитни или кредитни карти VISA и MasterCard. ePay.bg e единственият в България сертифициран от VISA и MasterCard "Доставчик на платежни услуги - Ниво 1" (Level 1 Service Provider). Системата НИКОГА не изисква да въвеждате ПИН кода на вашата карта в Интернет. Номерът на банковата карта НИКОГА не се въвежда в Интернет, ако сте регистрирали картата си от банкомат. ePay.bg НИКОГА няма да ви изпрати e-mail, който съдържа интернет връзка /link/, водеща към страница, на която трябва да си въвеждате потребителско име и парола. Ако получите такъв e-mail, то това е Phishing. ePay.bg има сключен индивидуален договор с всяка една банка, издателка на дебитни карти и включена в системата, който регулира използването на картите за плащане в Интернет. Достъпът до ePay.bg се осъществява чрез потребителско име и парола, както и с цифров сертификат(подпис) или Универсален електронен подпис, като се спазват абсолютно всички индустриални стандарти за криптография и сигурност. Цялата информация, която обменяте с ePay.bg, е криптирана и се осъществява по SSL протокол, като всяка уеб-страница в системата е достъпна само през https://www.epay.bg . Микросметките се откриват и оперират от фирма Изипей АД, която е лицензирана за извършване на платежни услуги от БНБ и предоставяне на пощенски парични преводи от КРС.
 • EasyPay
  EasyPay
 • Виртуален POS терминал
  Възможност за плащане с дебитни и кредитни банкови карти, като: Борика, MasterCard, Maestro, VISA и VISA Electron. Он-лайн разплащания с кредитни и дебитни карти
 • Банков превод
  Превод на парични средства чрез платежно нареждане по банков път.
 • Кредит
  Office 1 Superstore Ви предоставя възможност за закупуване на стоки на кредит, предоставян от нашите партньори Централна Кооперативна Банка и Ти Би Ай Кредит.