Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Marabu Медиум кракле, 250 ml

  8210300002
  Period for delivery from 4 to 11 days
 • Прозрачен медиум на водна основа за постигане на напукан ефект техники и декупаж.
 • Устойчив на атмосферни влияния и светлина.
 • see product's description
 • Прозрачен медиум на водна основа за постигане на напукан ефект техники и декупаж.
 • Устойчив на атмосферни влияния и светлина.
 • Прозрачен медиум на водна основа за постигане на напукан ефект техники и декупаж.
 • Устойчив на атмосферни влияния и светлина.