NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Office 1 Superstore ухажва своите клиенти

  Office 1 Superstore ухажва своите клиенти

  Новозаредените луксозни щандове ще ухажват клиентите на Office 1 Superstore в магазините ни в гр. София, кв. Лозенец, бул. „Джеймс Баучер“ 51 и на бул. „Цариградско шосе“ 139.

  Акцент на щандовете са няколкото вида дизайнерски луксозни колекции на водещи марки – Hugo Boss, Cerruti, S.T. Dupont и Graf von Faber-Castell.

  HUGO BOSS

  Hugo Boss

  HUGO BOSS е световен лидер на пазара за облекло и аксесоари от най-висок клас, както и синоним за качествена луксозна мъжка мода. Продуктите варират от аксесоари, аромати,средства за писане, органайзери, чадъри и много други. Марката се гордее със своето отношение към детайла и вниманието, което отделя за желанията и нуждите на своите клиенти.

  Hugo BossHugo Boss

  Пишещите средства от Hugo Boss олицетворяват съвременната елегантна визия. Всеки детайл от сериите е проектиран с идеята за безкомпромисен стил и функционалност.

  CERRUTI

  CERRUTI

  Марката CERRUTI 1881 е сред лидерите в модната индустрия, следвайки правилата за неповторимо качество, уникален дизайнифина майсторска изработка. С годините марката остава вярна на своите принципи и предлага екстравагантен дизайн и уникални форми. Качествените материали и изпипаните детайлиса водещите акценти във всеки един продукт на марката.

  CERRUTI

   

  S.T. Dupont

  През 1872 година френската марка S.T. Dupont започва производството на изключителни продукти, които в последствие добиват международна слава. Френската марка се превръща в майстор ювелир, който перфектно владее изкуството за нанасяне на Китайски лак и става производител на изключително качествени и уникални в изработката си пътни куфари, основни аксесоари – луксозни запалки, кожени изделия, колани, копчета за ръкавели. В производството на тези ръчно изработени аксесоари вземат участие най-умелите майстори, които придават фин, вечно актуален и завършен вид на всеки продукт. В изработката им са използвани най-скъпоценните материали, което ги прави уникални по рода си.

  Dupont

  S.T. Dupont се превръща в синоним на лукс и в допълнение към призванието си, през 1998 година представя първата си колекция от изтънчени парфюмни аромати. Верен на своя изискан стил, марката S.T. Dupont залага на благородните съставки в производството на парфюмите си. В Office 1 Superstore може да изберете подходящия парфюм, който ще се превърне във вашия елегантен парфюмен подпис.

  Dupont

   

  Graf Von Faber-Castell

  Graf Von Faber-Castell

  Graf von Faber-Castell е марка за луксозни пишещи средства от немския производител Faber-Castell. Тя предлага писалки, мастила, химикалки, ролери и автоматични моливи от висок клас. В момента Graf von Faber-Castell използва в изработката на продуктите си първокачествени материали като абанос, скъпоценна смола и слонова кост.

  Graf Von Faber-Castell

  Освен пишещи инструменти, Graf von Faber-Castell държи висока позиция и като производител на кожени изделия, аксесоари за бюро и бижута.

  Graf Von Faber-Castell

  Всяка година от 2003 г. насам марката пуска на пазара лимитирано издание писалка под името „Pen of the year”.  Тези писалки на годината се превръщат в едни от най-награждаваните в света заради ексклузивитета си и майсторството, с което са изработени. Всяка писалка на годината има 18-каратов писец от злато и бяло злато, както и тяло от екзотични материали.

   Graf Von Faber-Castell

  HUGO BOSS

  CERRUTI

  S.T. Dupont

  Graf Von Faber-Castell