NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Office 1 Superstore и тази година е част от "Светът на мебелите"

  Мебелното изложение „Светът на мебелите“ наближава – то е чудесен повод да се потопите в един вълнуващ мебелен свят, в който функционалността среща футуристичния дизайн. Изложението ще се проведе между 18 и 21 март 2020 г. в Интер Експо Център – София и има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане. Като доказан лидер в сферата на цялостните офис решения в България, Office 1 Superstore знае, че основата на всеки модерен офис стои качественото, модерно и функционално обзавеждане, на което ще може да се насладите в зала 3, щанд C3.

  На изложението ще представим няколко изключително интересни за българския и доказали се на европейския пазар марки – Narbutas, Interstuhl, Tronhill, и разбира се, нашата собствена марка – RFG (Real Feel Good).

  Акустични решения

  Шумоизолираща стая Silent Room M и L

  Новите мебелни продукти са специално разработени като идеалното решение при необходимост от тишина, спокойствие и концентрация. Звукоизолираната кабина Silent room на Narbutasпредлага максимален комфорт както при оперативни брейнсторминги с колеги, така и при важни срещи с клиенти. Кабината предоставя пълна шумоизолация от външния свят, което води до по-висока продуктивност при разговорите в нея. Подходяща е и за провеждане на презентации и обучения в по-тесен кръг. Не на последно място в списъка с предимствата, поставяме футуристичния дизайн на Silent room – комбинацията от стъклени и плътни стени, ярките цветове и материите създават усещане за дикретен уют. Кабината се превръща в акцента на всеки офис. Можете да изберете цвета, материала и размера на елементите в нея така, че да отговарят на индивидуалните нужди на работния колектив. Като допълнително предимство, кабината не остава незабелязана от външни посетители – гарантираме ви, че тя ще ги впечатли и ще представи бизнеса ви като модерен, предприемчив и смел.

  Панелите за бюро на Narbutasса друг мебелен продукт, който решава проблема с излишния шум в офис пространствата. Те служат като  своеобразна „бариера“, която поглъща страничните звуци, правейки работата на бюро по-спокойна, концентрирана и приятна. Акустичните панели са вдъхновяващо и функционално интериорно решение – можете да подберете цвета, материята и вида на панелите в своя офис и така да го направите по-пъстър и креативен. Благодарение на олекотения си дизайн, панелите са лесни за пренасяне и монтаж, като могат да се добавят към стените и тавана, или за по-ексцентричните офиси, дори да висят от въже, превръщайки се в отражение на интересния офис стил.

  Шумоизолираща стая Silent Room S и М

   

  Ергономия

  Ергономията в днешно време е не просто въпрос на избор – тя е задължителна за всички служители, които държат на своето здраве и продуктивност. Ергономията при мебелите е от изключително значение, а Office 1 Superstore я е превърнал в задължителен елемент от своите продукти, които притежават сертификати за качество, а много от тях са носители на награди за дизайн.

  Interstuhl кресло Tango

  Най-често темата за ергономията се свързва с работните столове, на чието разнообразие може да се насладите в нашите шоурууми. Немската марка Interstuhl предлага богат асортимент от столове с високо качество и ергономичен дизайн. За да отговарят на мултифункционалната офис среда, столовете, които ще видите на изложението, са леки, гъвкави, практични и удобни.

  Interstuhl стол Pure

   

  Материали

  Тази година на „Светът на мебелите“ един от акцентите при нашите мебели ще бъдат естествените материи.При Narbutasнапример, вълната е една от предпочитаните материи, тъй като добавя уют към офис пространствата. Шумоизолиращите панели, столовете, кътовете за срещи... естествените материи могат да присъстват навсякъде в работната среда и да събудят креативността на работещите в нея.

  Рецепция Domino

  На щанда на Office 1 Superstore в зала 3, щанд С3, ще ви представим дори рецепции, чийто дизайн включва естествени материи. Рецепцията в офиса е онова, което създава първото впечатление у всеки клиент, посетител и партньор. Нейната визия говори много за ценностите на фирмата: модерна ли е? От какви материали е изработена? Следва ли тенденциите в офис обзавеждането? Носи ли личния почерк на бизнеса, който обслужва?

  С помощта на нашите мебелни експерти, ще си отговорите правилно на тези въпроси и ще получите съвет как да ги превърнете в изпълними цели.

   

  Техностил

  Марките, които представяме на изложението, са популярни с мащабните си проучвания на бъдещите тенденции при офис обзавеждането и прилагането им в разработките на новите си продукти.

  Работна среда в техностил

  Освен, че ще можете да се докоснете до предложенията ни за техностил в интериора, ще го усетите и под други форми на щанд С3, зала 3. Очаква ви вълнуваща обиколка в света насобствената ни марка RFG (Real Feel Good) с чаша просеко и под звуците на модерна музика. Докато разглеждате и изпробвате новите ни мебелни предложения, ще имате възможност да получите ценни съвети от нашите мебелни експерти, които със сигурност ще направят средата в офиса ви по-продуктивна, креативна и ефективна.

  Готови ли сте да се насладите на това наистина добро изживяване?

  Очакваме ви!

         

   

  Акустични решения

  Ергономия

  Материали

  Техностил

  Blog archive