NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Осигури здраве на детето си с продуктите на Milan!

  Във времена като днешните, хигиената е от изключително значение при използването на различни инструменти за писане и продукти за училище. Ето защо ние от Office 1 решихме да ви улесним, като ви предоставим предимствата на Milan и тяхната изключителна иновация в селекцията си от принадлежности.

   

  За Milan

  Milan е марка, която над 100 години радва потребителите си с качество и издръжливост на продуктите.

  Основна характерна черта на компанията са иновациите в продуктите. Пример за това е гумата „nata“ 624, която е първата гума, направена от пластмасова смола. Именно тя е един от най-емблематичните продукти от колекцията на марката. В резултат на тази отдаденост към иновациите, всяка година Milan лансира на пазара продукти, които са уникални в своята категория.

  Това, с което Milan превъзхожда останалите марки, обаче, е най-новата серия антибактериални продукти, които са отличен избор за училищна употреба. Всички знаем колко често децата си изтърват принадлежностите или пък си ги разменят с останалите деца. Това носи много опасности, когато стане дума до хигиена. Именно затова серията на марката е уникална – тя предпазва продуктите от замърсяване и вредни бактерии.

   

  Как защитават продуктите на Milan?

  Технологията, която предпазва вашите деца от вируси и бактерии, е третиране на повърхността на предметите със сребърно йонно покритие. То е поставено на 100% от повърхността и предотвратява шанса да проникнат микроби през него.

  Сребърните йони действат като пречат на пропускливостта на антибактериалната газова мембрана и променят тяхната ензимна система, инхибирайки производството на енергия и модифицирайки бактериалния им генетичен материал. В резултат на това, микроорганизмите губят енергия, с която да пораснат и да се разпространят.

  Голямо предимство на сребърните йони е, че те са перманентни – покритието никога не пада и продуктите са защитени от бактерии за цял живот!

  Антибактериални продукти със сребърни йони

  Заиграй се с цветовете!

  Освен с качество и уникална защита срещу вируси и бактерии, детето ви може да избере от 3 пастелни цвята, с които ще придаде шарен нюанс на училищния чин! Различните продукти се предлагат в разнообразни шарки, за да грабнат от пръв поглед. Няма дете, на което да не му хареса този пъстър асортимент на марката, а за родителите, това е предимство и още една предпоставка за доброто здраве на децата.

  Антибактериалната серия на Milan

  Всички продукти на Milan можеш да разгледаш тук, а ако се колебаеш за нещо, може още сега да ни попиташ!

   

  За Milan

  Как защитават продуктите на Milan?

  Заиграй се с цветовете!

  Blog archive