NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Отпразнувай любовта

  Отпразнувай любовта

   Всяко начало на годината е белязано с много любов и вино. Февруари е месецът, в който е прието най-много да показваме обичта си без граници, независимо дали ще е с красиви думи или с жестове. Когато любимите ни хора знаят, че са обичани и ценени, те са по-уверени в себе си. Сигурността в отношенията допринася за хармонията, от която всички имаме нужда, за да бъдем пълноценни в работата си и в личния си живот. Разбира се, има безброй много начини да засвидетелстваме любовта си. Ние ще ви представим няколко идеи за подаръци, с които да изразите чувствата си и да зарадвате любимите си хора.

  Емоция в чаша


  За едно добро начало на деня ни е нужна чаша горещо кафе. А за едно страхотно начало? Горещо кафе в персонализирана чаша, разбира се! Избери любим свой момент и го отпечатай на чаша. За да е в тон с празника и любовния месец, вътрешността на чашата е с дизайн „I love you”.

   Чаша "I love you"

  Запази духа на спомена


  Какъв по-оригинален начин за запазване на скъп спомен, разпечатан на снимка, от фото камък? Избери някоя от различните форми и изненадай своята половинка с един по-нестандартен подарък.

   Фото камък

  Пожелание в консерва

  Добави оригинален завършек на всеки подарък с любимите ни картички-консерви. А ако са прекалено нестандартни за твоя вкус винаги можеш да избереш някоя от другите ни тематични картички или от магнитите във формата на сърце. 

   Картичка-консерва

  Направи този Свети Валентин специален с наша помощ! Разгледай останалите ни предложения за персонализирани подаръци тук! Не забравяй и картичка – разгледай предложенията ни тук!

  Емоция в чаша

  Запази духа на спомена

  Пожелание в консерва

  Blog archive