NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Paperblanks – Нов прочит на позната история

  Paperblanks – Нов прочит на позната история

  Добре дошли в света на Paperblanks! Качеството е основната ценност на този бранд и то е презентирано с оригинална и неподражаема визия!

  „Ние знаем, че хората, като личности, сме различни, уникални и отдадени на нещата, които ни вдъхновяват!“

  Марката Paperblanks е предназначена за експресивните хора, за тези, които обичат да творят и да превръщат всеки ден в необикновен!

  Историята на тефтерите Paperblanks започва с едно простичко желание на създателите им – да сътворят перфектния всекидневен журнал. В началото на 90-те години на миналия век, Вик Маркс – писател и издател – се свързва със Суприти Барма, която е отдала живота си на духовното си израстване, с предложението да тръгнат заедно по пътя на създаването на идеалната тетрадка.

  Работната химия между тях била мигновена – и двамата обичали да пътуват, да опознават нови хора и места, както и да научават все повече неща за самите себе си. Приключенията им вдъхновяват уникалния тефтер, който Вик винаги е искал да сътвори и той се превръща в първия продукт на Paperblanks през 1992г.

  Креативните енергии на Вик и Суприти и влечението им към експериментиране се превръщат в двигателните сили на марката нататък във времето. Paperblanks  създават първия си офис във Ванкувър, Канада; през 2002 г. „кацат“в Европа с представителства в Германия, Франция, Холандия и Обединеното кралство, а днес имат дирекция в Дъблин. Семейството на Paperblanksсе разраства, а хората в него са от най-различни кътчета на света, всеки има своята уникална история и индивидуален глас в работния процес. Това богатство на култури е изключително ценно за марката, тъй като то вдъхва на асортимента, който тя предлага, нови идеи и перспективи.

  Служителите на Paperblanks действително се занимават с производството на тефтери, но не това е работата им. Всъщност работата им е да измислят и  създават красиви и висококачествени продукти, които да носят радост на онези, които ги ползват. Работата на Paperblanks е кауза – и тя се стреми да почерпи от различни култури и перспективи, за да ги вплете в една оригинална мозайка.

   

  Може да разгледате всички продукти от тук.