NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Работещи продукти за продуктивна работа

  Работещи продукти за продуктивна работа

  Резултатната работа и високата продуктивност изискват подходящи помощници през целия процес. За да бъдеш спокоен при ламинирането и унищожаването на важните документи, довери се на безкомпромисното качество на Fellowes. Разнообразието от нови продукти с марката дава възможност на всеки бизнес да избере най-подходящите за своите нужди.

  Шредер Fellowes

   

  Шредери

  Заложи на хищен шредер, който унищожава всичко, което се изпречи на пътя му! От документи, през кламери, телчета, кредитни карти, до CD-та - Fellowes шредерите са страхотно попълнение за всеки офис!

  Шредер Fellowes

  Предлагаме разнообразни модели шредери с различни капацитети, обеми на работа, функции и размери. Както големият, така и средният и малък бизнес има нужда от надежден шредер на унищожаване на документи. Разгледай нашите предложения тук.

  Ламинатори

  Ламинирай без ограничения! Компактният Fellowes ламинатор Lunar е надежден в своята работа, а компактните му размери му печелят още бонус точки, както и усъвършенстваният контрол, който прецизно следи температурата на ламиниране.

  Ламинатор Fellowes

  Предлагаме и варианти за домашна употреба, като ARC. Той е изключително лесен за употреба и загрява само за 4 минути. Подходящ е също за бизнеси с ниско потребление на хартия. Избери варианта, който е най-добър за твоите нужди, тук.

  Ергономични аксесоари

  Обикновено свързваме думата „ергономия“ със стол или бюро, но пропускаме много други нейни значения. При нас ще откриеш ергономични продукти за крака, ръце, гръб, кръст и врат, които запазват тонуса ти и правилната позиция на тялото.

  Опора за гръб Fellowes

  Оборудвай бюрото си в офиса или хоум офиса с поставка за монитор, подложка за стъпала, опора за кръст и ергономичен пад, който не натоварва китката при дълга работа на компютър. Инвестирай в здравето си, защото здравето няма работно време! Разгледай ергономичните аксесоари Fellowes тук.

  Довери ни се за пълно офис оборудване, което ще направи работата ти още по-продуктивна и мотивираща.

  Шредери

  Ламинатори

  Ергономични аксесоари