NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  ИНТЕЛИГЕНТНО, ПРОДУКТИВНО И РЕНТАБИЛНО ОТПЕЧАТВАНЕ С ПРИНТЕРИТЕ MEGATANK

  ПЕЧАТАЙ ДО 18 000 ЧЕРНО-БЕЛИ СТРАНИЦИ И ДО 7700 ЦВЕТНИ*

  Наслади се на отлично качество на печат с изключително остър и четлив текст на всяка една фактура или документ, благодарение на пигментното черно мастило. Запази производителността си с бързи скорости на монохромен печат до 13 ipm. **.

  Перфектни за малък или домашен офис, устройствата MegaTank позволяват по-продуктивна работа, с изключително голям капацитет за отпечатване и без неудобството от честа смяна на мастилата или често зареждане на хартия.

  Бързия и автоматичен двустранен печат, LAN и WiFi свързване и подобрената система на зареждане на мастилата правят устройствата подходящи за всякакъв работни среди.

  ИЗБЕРИ ПЕРФЕКТНИЯ PIXMA G ПРИНТЕР ЗА НУЖДИТЕ НА СВОЯ БИЗНЕС

  *Капацитетът за отпечатване на бутилката с мастило за първоначално конфигуриране е по-малък от резервната, тъй като определено количество мастило се използва за запълване на печатащата глава при конфигурирането. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон за цвят ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на бутилките с мастило за смяна след първоначалното конфигуриране.

  ** Скоростта на печат на документи А4 върху обикновена хартия е измерена на базата на средна стойност ESAT в тест от офис категория на стандарта ISO/IEC 24734.