Настройки
Търси

Real Feel Good

Съвременният офис има нужда от иновативни и креативни решения. Офисът е не само работно място, то е място на което хората прекарват по-голямата част от активния си ден. Нашата цел е да направим това място уютно, приятно, удобно и комфортно. Място, на което хората се чувстват, като у дома си. Място, което мотивира и превръща идеите в ново начало, в креативна и мотивираща работна среда. Добре дошли у дома, добре дошли в новия свят на офиса!

rfg-decor-line

Бюра и маси
Бюрото винаги е заемало основно място в офиса, но сега вашето бюрото може да подобри концентрацията ви, да увеличи продуктивността ви, да подобри здравето ви, да подобри циркулацията на кръвта и да стимулира мозъчната дейност. Ергономичните бюра и маси с марка RFG са с регулируема височина, което ви позволява да промените седналото положение в изправен стоеж докато работите. По този начин, с едно лесно движение подобрявате циркулацията на кръвта и притока на кислород в мозъка си, за да се почувствате отново тонизирани и заредени с нови идеи. Време е да промените начина, по който работите!

rfg-decor-line

Ергономични столове
Съвременният човек прекарва повече време седнал, отколкото в която и да е друга позиция на тялото си. Продължителното седене води до болки в кръста, напрежение в областта на гърба, врата и раменете, което пък ни кара да се чувстваме уморени и изтощени. Какво е решението? Ергономичен стол. Какво е ергономичен стол? Този, който се приспособява максимално до всяка позиция на тялото ви докато седите. Ергономичният стол съчетава с себе си опора за кръста, опора за главата, регулируема дълбочина на седене, регулируема височина, регулируеми подлакътници, заключване в работна позиция, анатомични седалка и облегалка, следващи естествените извивки на човешкото тяло. Ергономичните столове с марка RFG се отличават с внимание към всеки детайл и осигуряват богат набор от модели, предлагащи различни функции и опции, така че да изберете най-добрия начин, по които да седите ергономично, за да сте по-здрави и пълноценни.

rfg-decor-line

RFG Мека мебел
Съвременният офис е просторно пространство, в което въздуха циркулира свободно. Зоните за кратки почивки и разговори с колеги се превръщат в акцент на живота в офиса. Място за колаборация, споделяне на идеи, зараждане на нови проекти, кратки разговори и тихо уединение. Формите са меки, извивките нежни, цветовете наситени или пастелни, материите естествени, а възможностите и решенията единствено плод на въображението ви. Насладете са на комфорта с мека мебел RFG. Едно наистина добро изживяване.

rfg-decor-line

Градински мебели
Какво по-хубаво от слънчев ден и кратка почивка извън работното пространство? Глътка свеж въздух и чаша кафе на открито в компанията на свежи цветове, изчистен дизайн, скандинавски привкус и много, много стил. Изберете си цвят и се насладете на интериорните и екстериорни решения с марка RFG.

rfg-decor-line

Ергономия за деца
Ергономичните мебели за деца с марка RFG са проектирани да осигурят комфортна и здравословна учебна среда в процеса на растеж и развитие на всяко дете! Бюрата и столовете са с регулируема височина за оптимално адаптиране към ръста на детето. Работните плотове са проектирани с цел удобство при писане, четене и рисуване. Детските столове са с ергономични форми и дизайн на седалката и облегалката, осигуряващи правилна позиция при писане и четене, което е изключително важно за физическото развитие на детето.

rfg-decor-line

Метални изделия
Металните офис мебели винаги са заемали специално място в работната среда. Широко приложение намират там, където се съхраняват папки и класьори с документи и всичко, което е свързано с документооборота в една фирма. Друго тяхно приложение е за съхранение на лични вещи и принадлежности. Металните изделия с марка RFG са още една възможност да внесете цветно настроение във вашия офис. Разгледайте нашите предложения и си изберете това, което най-много ви подхожда.