NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Small Foot: детски играчки с грижа към природата!

  Small Foot: детски играчки с грижа към природата!

  Марката за детски стоки Small foot носи истинска радост на малчуганите, а на родителите им – спокойствие, че с покупките си от Small foot, те показват внимание към околната среда, тъй като компанията е изключително „зелена“! Новата марка в портфолиото на Office 1 Superstore има немско качество, продуктите  ѝ комбинират традиционни образователни подходи с модерен дизайн. Високото качество на играчките Small foot, както и разумната цена, ги превръщат в чудесно предложение за цялото семейство! Всички играчки на Small foot отговарят на най-високите стандарти - компанията използва само безопасни лакове и бои за продуктите си. В тази статия ще ви разкажем малко повече за идеологията на Small foot.

               Small foot дървена кутия                                          Small foot дървен конструктор

   

  Безопасността е на първо място

  Докосване, слушане, виждане и усещане – това са най-важните дейности за едно дете през първите месеци от раждането му.Именно играчките са това, което запознава малчугана с тези дейности. Това означава, че е много важно родителите да купуват качествени и доказано безопасни стоки, особено когато става дума за бебета. Всички продукти на Small foot отговарят на най-високите стандарти за сигурност, тестват се както вътрешно, така и от независими институции. Едва след този процес марката пуска на пазара играчки, които да се превърнат в любими на най-малките клиенти! Компанията използва само лакове и бои на водна основа за своите продукти, които са разработени с максимално внимание към детската безопасност.

  Small foot дървена писта

  Учете детето, играейки

  Освен да са максимално сигурни, за играчките е важно да подпомагат развитието на малчуганите, тъй като огромна част от детските когнитивни, социални и моторни умения се оформят чрез игра. С много усмивки, въображение и подражание, нашите наследници опознават света около себе си. Всичко, което детето види, чуе, докосне или държи, то научава завинаги.

  Small foot дъска с обувки за нанизване

  В допълнение, игрите окуражават естествената детска мотивация за научаване на нови неща, и съответно любопитството им. Образователните умения, които се оформят в училище, всъщност се градят върху основните, които са придобити чрез игра в началните детски години – ето защо те са толкова важни.

  Small foot комплект Салата

  Прочетете повече за историята на компанията в следващите редове – научете откъде идва логото ѝ с малкото бебешко краче, какви стъпки е предприела към опазването на околната среда и каква е историята, която я доведе и до портфолиото на Office 1 Superstore.

  Small foot пъзел Гъсеница с числа

  Началото на Small foot

  През 1988 г. братята Холгър и Инго Леглър създават компанията за продажби на едро Legler. Нейните първи продукти са изработени от дърво. Две години по-късно Legler фокусира работата си върху дървените играчки, тъй като братята искат да предизвикват усмивки върху детските лица. По това време в компанията работят едва 10 служители.През 2000 г. дървените играчки стигат и до Европа! От началото на новото хилядолетие, потребителите могат да купуват играчки Legler от много различни държави – първоначално Великобритания и Франция, след това Италия, Испания, Швейцария, Скандинавските държави, Полша, Австрия, Чехия, Дания, Ирландия и Португалия.

  Small foot килим Град

  През 2002 г. се ражда марката Small Foot! Именно това е годината, в която се ражда дъщеричката на Инго Леглър. Отпечатъкът от крачето ѝ се превръща в логото на новата марка и в символ на дървените играчки.Три години по-късно приключва строежът на допълнителни сгради за служителите и складовата дейност се измества в Делменхорст, Германия. Това развитие е естествено следствие от разрастващия се колектив на Small foot – в компанията идват все повече хора, които ценят личното отношение към детските играчки и обичат естествените продукти.

  Small foot картонена къща за игра                            Small foot картонена къща за игра

   

  Играчки със "зелена" идея

  2012 е годината, през която куриерската услуга на Small Foot става „зелена“ след първата голяма стъпка по пътя към опазването на околната среда – GoGreen доставките, с които Small Foot продава продуктите си. През същата година се случва и следващата стъпка – монтиран е първият собствен соларен панел на Small foot. Това е само началото – през следващите няколко години тези панели стават все повече, като използването им намалява значително вредните емисии и допринася за опазването на околната среда.

  Small foot Дървен пъзел Емоции

  Разгледайте всички интересни предложения на Small foot, с които да зарадвате малчугана вкъщи тук!

   

  Безопасността е на първо място

  Учете детето, играейки

  Началото на Small foot

  Играчки със "зелена" идея