NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Стил и удобство на работното място

  Стил и удобство на работното място

  Новата година е символ на ново начало. Сякаш ни дава шанс да започнем на чисто, да стартираме наново. Очакването на това така търсено ново начало провокира желанието на хората за промяна.

  Някои от нас се стремят да променят ежедневието си, хранителните си навици, да живеят по-здравословно, да бъдат по-добри, да са по-търпеливи, а други си поставят смели цели за своето кариерно развитие. Списъкът може да продължи до безкрай. Но едно е сигурно: промяната е неизбежна и необходима. Когато я приветстваме с отворени обятия, се получават най-добрите резултати.

  Разбира се, промяната може да се осъществи и на работното място. Известен факт е, че неприветливата работна среда има негативно влияние в живота на хората, както и на самата компания. Следователно тя трябва да бъде един от най-важните аспекти за всеки работодател. Може би се чудиш как да съчетаеш духа на промяната с подобряване на работната среда? Ние в Office 1 имаме точното решение за теб.

  Този месец искаме да те запознаем със селекцията ни от модерни и функционални мебелни решения за твоя офис.

  Личното пространство е важно

  Личното пространство е от изключителна важност, ако искаш да се чувстваш добре на работното си място. А със серията шумоизолиращи мебели My Space това е лесно постижимо. My Space предлага богата гама от конфигурации и приложения, с които да пригодиш мебелите по най-интуитивния начин, подходящ за твоя офис. С помощта на акустичните панели от серията можеш създадеш както малки стаи за уединение, така и зони за екипна работа. И за да се запази приятна работна атмосфера, панелите са шумоизолиращи. Те се адаптират към променящите се офис нужди със своята лесна за сглобяване конструкция.

   Твоят стилен офис

  Комфорт и практичност

  Осигури комфортно и практично място за отдих, съвместна работа или пък срещи с модулната серия мека мебел Soft Rock. Различните по размери и форма модули на Soft Rock  ти дават свобода сам да създаваш форми и проектираш всяко помещение според предназначението му и твоето въображение. Създай си място за отдих, уединение или кратка среща с колеги.

   Твоят стилен офис

  Внеси цвят в офиса

  С цветните акустични панели Acoustic Artwork не само ще разчупиш обстановката в офиса, но и ще си отговорен към планетата Земя – панелите са изработени от над 50% рециклирана пластмаса. Продуктите от серията абсорбират част от страничните звуци, значително намаляват вибрацията от звуковите вълни и добавят акустичен комфорт в офис пространството.

   Твоят стилен офис

  Още селектирани интериорни решения можеш са разгледаш тук!

  Възползвай се от отстъпки -15% само до края на месец януари!

  Личното пространство е важно

  Комфорт и практичност

  Внеси цвят в офиса