NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Target: ергономичните раници с модерен дизайн

                  

  Ергономията на първо място

  Наближава първият учебен ден и за поредна година хиляди ученици ще се запътят  към класните стаи. Голямото предучилищно пазаруване вече започна и първото нещо в списъка на родителите е ученическата раница. Освен оригинална и с интересен дизайн, раницата трябва на първо място да бъде удобна. Немският производител Target  вече повече от 20 години създава ергономични раници, които имат и модерна визия.

   

   Target Раница Free Time Target Раница Free Time

  Най-важното за всяка раница

  Target има строг контрол върху качеството на продуктите си и държи на установените си стандарти по отношение на следните характеристики:

  1. Анатомична поддържаща система

  Раниците Target имат универсален механизъм, който ги адаптира към човешкия гръбнак.

    Target Раница 3 Zip

  Ергономично дъно с висока плътност

  То улеснява носенето на учебници и помагала, като предпазва ученика от усещане за допълнителна тежест.

  1. Лумбална опора

  Спомага за правилната стойка на детето, предотвратява различни видове изкривявания и държи гръбнака изправен.

  1. „Дишащ гръб“

  Тази опция на раницата възпрепятства усещането за запарване при носене на раницата.

  1. Подплатени презрамки

  Осигуряват по-голям комфорт и надеждност.

  1. Модели със сертификат DIN 58124

  Сертификатът DIN 58124 е немски патент, приложен по-специално към модела раници REFLEX. За да притежава такъв сертификат, един продукт трябва да бъде стабилен, с ергономична форма на облегалката за гръб, задната подложка да не оставя следи от натиск върху гърба на детето, и да бъде произведен от материал, който предпазва съдържанието на раницата от мокрене и силен дъжд.

   Target предлага различни решения както за малките ученици, така и за тийнейджърите. Марката има модели раници с тегло до 1 килограм капацитет на съдържанието им. Това облекчава детския гръб и гарантира, че раницата няма да бъде прекалено тежка за носене.

  Раниците Target имат UV отразители, направени от флуоресцентни материали, които осигуряват видимост при 360° от автомобили в мъгливо време. Това повишава безопасността на Вашето дете.

  Съвети при избор на раница

  Предлагаме Ви следните съвети при избор на раница:

  1. Размер: раницата трябва да обхваща разстоянието от раменете до талията на детето.
  2. Тегло: пълната раница трябва да тежи до 10% от теглото на детето.
  3. Модел: при раниците е важен твърдият гръб и удобните презрамки, които да разпределят равномерно тежестта върху раменете. Най-ключовата характеристика за модела е ергономията.

   

        4. Подреждане: препоръчително е раницата да има колкото се може повече отделения. Най-тежките помагала трябва да са най-плътно към гърба, а по-леките да се подредят от външната страна на раницата.

  5. Безопасност: препоръчително е раницата да има светлоотразителни елементи.

  6. Удобство: хубаво е раницата да разполага с отделение за храна и вода, а непромокаемата материя възпрепятства от дискомфорт при разливане на течност или при дъжд.

  7. Тестване: нека детето сложи пълната раница на гърба си. Ако е с подходящите характеристики, то не би трябвало да се навежда напред под тежестта.

  Вдъхновяващи модели за малки и големи

  Освен предимствата си в сферата на ергономията, Target е и атрактивна марка и по отношение на интересните дизайни на продуктите си. Те са цветни, вдъхновяващи и уникални – тези характеристики са от изключително значение за всеки ученик. Моделите са изработени така, че детето да избере това, което подхожда на неговите лични нужди и предпочитания: приспособления като джоб за бутилка, вътрешен джоб-разделител или модел раница 2 в 1 са само част от разнообразните предложения на Target.

  Модерни раници за момичета и момчета, за любителите на пъстрите мотиви или тези на семплия дизайн… за всекиго има подходящ модел Target!

  Раници с 2 лица – с цели 33% отстъпка по случай новата учебна година!

  Раниците с две лица на Target са с перфорирани и регулируеми по височина презрамки, които се адаптират идеално към тялото на детето и имат ергономична форма. Гаранцията на раниците е 2 години. Имат вътрешни отделения за организиране на вещите и гръб, който позволява на кожата да „диша“. Съдържанието им може да тежи до 1 килограм, а размерът им е изключително компактен. Раниците с 2 лица се преобразяват: предната част на раницата може да се премахне и да се смени с друг дизайн, за да не омръзне на ученика! Можете да избирате между 4 атрактивни и модерни дизайна!

  Раниците Target с две лица сега можете да закупите с 33% отстъпка тук.

   

   

  Ергономията на първо място

  Съвети при избор на раница

  Blog archive