NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  TnB Стойка за телефон за кола с безжично зареждане

  TnB Стойка за телефон за кола с безжично зареждане

  Пътувайте спокойно, без да се притеснявате, че батерията на телефона ви ще се изтощи в неподходящ момент и без наличие на неудобни кабели.

  Да имате връзка със смартфона си е доста важно в днешно време. Дори докато шофирате е добре телефонът ви да има активен GPS, възможност за спешни повиквания, слушане на музика и т.н. Въпреки това не е добре да държите телефона си в ръка когато шофирате – това излага вас и всички останали в колата на риск.

  За щастие има решение за повишаване на безопасността ви по време на път, докато използвате телефона си. Благодарение на вакуумната стойка за телефон сопцията за безжично зареждане, имате възможност да позиционирате устройството си на таблото за лесен достъп и в същото време погледа ви остава максимално съсредоточен в пътя.

  Освен това, тази мултифункционална стойка ви позволява да заредите смартфона си безжично, докато той е поставен в нея. Захващането на телефона става автоматично, чрез сензор.

  Независимо дали търсите маршрути, провеждате разговори или слушате музика, използването на телефона ви със свободни ръце по време на шофиране е не само удобно, но и много по-безопасно.

   

  Ако използвате телефона си за навигация, последното нещо от което се нуждаете е батерията да се изтощи, докато успеете да включите телефона да се зарежда. За да избегнете тази ситуация,TnB предлага алтернатива, която ви позволява да захраните мобилното си устройство, докато е закрепено на стойката. А това означава по-малко неприятности, без свързване с кабели и разсейване.

  Силната вакуумна стойка, се закрепва здраво към предното стъкло или табло, което осигурява бързия и удобен достъп до телефона ви. Има лесна система за монтиране, заключване и освобождаване на устройството само с едно докосване. Универсалната стойка за автомобил, закрепва смартфона чрез сензор. Възможност за въртене на 360 °.

   Естествено, бързото безжично зарядно устройство за кола ще работи само с телефони, които поддържат стандарта за безжично зареждане на Qi.

  Например Samsung 6, Iphone 8 и по-новите им модели.

  Шофирайте безопасно и комфортно!

  Комплектът включва:

  •         Стойка за телефон за кола в комплект с безжично зареждане.
  •         Автоматично захващане на телефона, активиращо се чрез сензор.
  •         Има възможност за закрепване към таблото или прозореца.
  •         Бързо зареждане: 3.0
  •         Въртяща се глава.
  •         Мощност: 2А
  •         Включен кабел и зарядно.

   

  Може да видите продукта тук: https://www.office1.bg/tnb-stoyka-za-telefon-za-kola-vakuumna-s-bezzhichno-zarezhdane