Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  TnB Bluetooth Слушалки със зареждащ кейс

  TnB Bluetooth Слушалки със зареждащ кейс

  Кажете сбогом на заплетените кабели.

  Безжичните слушалки не са това, което бяха. Присъединяването им към безжичната революция бележи голям успех. Това означава все по-голямо приложение в ежедневните ви дейности и все повече начини за безжична връзка.

   

  Слушалките Buddy са в крак с времето, с технологичното усъвършенстване и с нуждите, които ни съпътстват в забързаното ежедневие. Каквато е цялата нова гама продукти на марката TnB.

  Те са най-добрите за работа, спорт, пътуване и други дейности!

   

  Ако искате да избегнете кабела напълно, тогава слушалките Buddy, ще се превърнат във вашия най-любим аксесоар. Те са с елегантен дизайн, леки и компактни. Меките силиконови слушалки се поставят в ушите, като проследяват линиите на ухото, което ги прави достатъчно сигурни, че няма да паднат от него по време на бягане или тренировка.

  Кейсът на слушалките служи както за тяхното съхранение и пренос, така и за зареждането им, което позволява работа с тях до 25 часа.

  С наличието на бутон на самите слушалки, вие може да контролите вашия плейлист, да отговаряте на обаждания и да контролирате силата на звука, без дори да се налага да докосвате смартфона си.

  Тези слушалки са динамични, удобни и правят музиката жива и с мощен бас. Гарантирано ще се превърнат в най-добрата ви инвестиция!

  Бъдете стилни и свободни. В Office 1 ви предлагаме най-доброто, което може да намерите на пазара!

   

  •         С универсален вграден микрофон и функция за контрол на силата на звука, тези Bluetooth 4.2 плоски слушалки са стилни и мултифункционални.
  •         Наслаждавайте се на музикалния плейлист в ежедневието си без кабел, който да ви пречи.
  •         Обърнете внимание и на възможността да се обадите, без да изваждате устройството от джоба си.
  •         Благодарение на функцията powerbank (безжично зареждане) можете да се забавлявате до 25 часа.

   

  Може да видите продукта тук: https://www.office1.bg/tnb-slushalki-buddy-bezzhichni-s-bluetooth-sas-zarezhdasht-keys