NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Уникални и в детайла

  Уникални и в детайла

  Качествените рекламни материали говорят много за нивото на един бранд и са важна част от успешното му представяне. За разлика от дигиталната реклама, печатните рекламни материали остават на бюрата на вашите партньори и потенциални клиенти и могат да бъдат разгледани в удобно за тях време. Рекламните сувенири също са важен нюанс към общия успех.

  Както знаете, като фирма, която предлага цялостни решения за бизнеса и офиса, ние в Office 1 можем да се погрижим и за вашите рекламни материали и сувенири. В собствената ни печатна база ще откриете разнообразие от копирни, предпечатни, печатни и довършителни услуги. Поръчайте и брандирайте вашите рекламни сувенири и отпечатайте различни материали: от визитки и покани, през брошури и календари, до плакати и винили. Ако се чудите кой печат е най-подходящ за нуждите на вашия бизнес, ние ще ви запознаем с няколко вида рекламен печат.

   

  Преге

  Прегето е релефен печат, представляващ специален ефект, при който чрез натиск се отпечатва текст, лого или знак върху различни видове рекламни материали и сувенири. То може да бъде изпъкнало – подходящо за папки, каталози, визитки и други, и вдлъбнато – за корици на бележници. Използвайки технологията на прегето, рекламните ви материали ще бъдат с изчистен, но елегантен и първокласен вид.

   

  Тампонен печат

  Тампонният печат е широко използван за брандиране на химикалки, запалки, ключодържатели и други, както и върху промишлени детайли. Като основен елемент на тампонният печат можем да отбележим неговия цвят – той може да бъде както едноцветен, така и двуцветен. При този вид печат се постигат страхотни резултати върху плоски сувенири и такива с обли и неправилни форми.

  Солвентен печат

  Солвентният печат е вид широкоформатен печат, който е подходящ за реклама върху автомобили, магазини, билбордове и друга екстериорна и интериорна реклама. Този вид печат се характеризира с наситени и дълготрайни цветове, устойчиви на UV слънчеви лъчи и външни атмосферни условия.

  UV лак с 3D ефект

  Рекламните материали с UV лак задържат вниманието за по дълго време, придават луксозно усещане и отключват няколко сетива. Този вид печат може да бъде поставен върху визитки, покани, картички, брошури, календари и много, много други.

   

  Разбира се, ако тръгнем да разказваме за всички видове печат, няма да ни стигне цял ден. Но това не трябва да те спира ако искаш да научиш повече. Не се колебай да ни се обадиш на телефон 070010700 или да прочетеш повече за услугите в печатната ни база тук!

  Преге

  Тампонен печат

  Солвентен печат

  UV лак с 3D ефект