NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Verbatim USB флаш памет: свободата да съхраняваш и пренасяш информация лесно и удобно

  Verbatim USB флаш памет: свободата да съхраняваш и пренасяш информация лесно и удобно

  Устройствата за съхранение на данни са неизменима част от живота на хората. През 80-те и 90-те години на двадесети век основно се е използвала дискетата, която обаче бързо бива заменена от последващите технологии. Дигитализацията на модерното време води до идеята за по-мощно устройство, което да е достатъчно компактно, че да се побира в джоба на дънките – USB флашка.

   

  Verbatim флашки

   

  Наличието на все повече и повече информация започва да се превръща в проблем, когато тя не може да се складира безопасно и да се пренася бързо и лесно. Известно е ,че капацитетът на данни се е увеличил 60,000,000 пъти за последните 50 години. Тези данни обаче нямат стойност, ако не могат да се прехвърлят от устройство на устройство. Verbatim предлага решение на този проблем с широката си селекция от стилни и оборудвани флашки. Капацитетът им варира от 8GB до 256GB, което ги прави подходящи за всякакви дейности – от презентации за училище и работни документи до снимки и филми за лична употреба. Новите технологии позволяват прехвърлянето на файлове да се случва за секунди.

  Комбинирайте стилното с практичното с Verbatim

  Verbatim

  Какви са ползите от Verbatim USB флашките?

   

  Леснопреносими

  Леки и компактни, те се побират в чантата или джоба на дънките. Това ги прави изключително удобни, защото можете да ги пренасяте безпроблемно навсякъде. В много случаи, те заместват нуждата да носите лаптопа си.

   

  Verbatim STORE'N, USB 3.0

   

  Достъпна цена

  Необходимостта от преносима флашкастава все по-голяма, защото количеството информация на света расте непрестанно. Иновативното приспособление е не само удобно, но и значително по-евтино от други външни устройства за съхранение на данни, например HDD.

   

  Капацитет

  Предшествениците на USBфлашката не се характеризират с достатъчно памет, но технологиите позволяват това да се промени. Капацитетът на днешните устройства е значително по-голям и това ги прави подходящи за Вашите нужди.

   

  Verbatim Pinstripe, USB 3.0

   

  Скоростно представяне

  Вече можете бързо и безпроблемно да прехвърляте снимки, документи и презентации от лаптопа си на флашката и да ги споделите с приятели и близки, когато пожелаете.

   

  Защита и сигурност на данните

  Последните технологии предоставят възможността да сложите парола, за да ограничите достъпа до личната си информация. При неколкократно несъответствие между написаната и регистрираната парола, данните се криптират с цел предпазване от злоупотреба. Това означава, че само Вие и доверените Ви лица ще имате достъп до информацията на флашката.

   

  Verbatim Secure USB 3.0

   

  Verbatim предлага по нещо за всеки

   

  Лична употреба

  Запазвайте и споделяйте снимки, документи, филми и музика с VerbatimStore ’n’ Go.Възползвайте се от леснопреносимата и лека флашка и споделяйте снимки, видеа и музика със семейството и приятелите си.

   

  Verbatim Pinstripe, USB 2.0

   

  Работа

  Запазвайте всякакви видове работни файлове – от презентации до финансови отчети и още много други, лесно и спокойно. Един практичен избор за работното място е Fingerprint Secure USB флашката с пръстов отпечатък. Тя позволява прехвърлянето на всякакви данни, като в същото време Ви подсигурява сигурност.

   

  Verbatim Secure, USB 3.0

   

  Образование

  Бъдете една крачка напред – прехвърлете документите си на флашка, за да не се притеснявате, че ще ги изгубите, в случай че се случи нещо непредвидено с компютъра Ви. Независимо дали това е презентация, курсова работа или проект, Verbatim Ви позволява да съхранявате файловете си спокойно и сигурно.

   

  Развлечение

  Запазете хубавите спомени от всяка почивка, както и от готините партита. NANOUSB флашката с Micro (OTG) адаптър Ви позволява да прехвърлите снимките и видеата си директно от телефона на устройството и обратно. Капацитетът от 16GB е идеален за нуждите на всеки пътешественик и приключенец, който иска да запази спомените си. Наслаждавайте се на хубавите моменти, а Verbatimще се погрижи да ги пазите за цял живот.

   

   Verbatim Nano, USB 2.0

   

  Разгледайте повече интересни и практични модели тук.

  Комбинирайте стилното с практичното с Verbatim

  Цвят на хартията

  Какви са ползите от Verbatim USB флашките?

  Леснопреносими

  Достъпна цена

  Капацитет

  Скоростно представяне

  Защита на данните

  Verbatim предлага по нещо за всеки

  Лична употреба

  Работа

  Образование

  Развлечение