NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  За Office 1

  В света

  Office 1 е международна франчайзингова компания, основана в West Palm Beach - Florida, USA, която към днешна дата присъства в 3 държави - България, Франция и Гърция.

  • Първите магазини извън пределите на Щатите са открити през 1989 г. в Испания. Веригата навлиза у нас през 1998 г,. когато Кооперация „Панда“ получава мастър франчайз за територията на България и през юни 1998 година отваря първия магазин в София. Постепенно успешният мениджмънт и добрите резултати на българското подразделение стават причината Office 1 България да играе все по-ключовата роля в управлението и развитието на международната верига.
  • На 20 февруари 2018 г., Кооперация „Панда“ официално придобива всички права върху търговските марки от портфолиото на Office 1. Така, от главен франчайзополучател за България, Кооперация „Панда“ става единствен собственик и представител на марките Office 1, Office 1International и Office 1 e-shop, за целия свят.

  Office 1световна карта

  Търговските обекти от веригата ще откриете в:

  България, Франция и Гърция.

  OFFICE 1 в България

  Office 1 е най-голямата верига магазини за офис продукти в България. Вече над 22 години компанията е безспорен лидер на пазара и предпочитан партньор от над 90 хиляди бизнес клиенти. На 20 февруари 2018 г. фирмата придоби търговската марка Office 1 и стана единствен собственик и представител на марката за целия свят.

   

   • Днес, Office 1 има 38% пазарен дял, 64 магазина в страната и осигурява работа на над 800 души. Продуктовото портфолио се състои от над 160 000 продукта, които могат да се закупят на място в магазините, да поръчат онлайн или по телефона. 
   • На 18.10.2018 г. бе официално открит „Office 1 Logistics“ – най-модерният складово-логистичен център в Югоизточна Европа, с площ от 8 600 m2. Базата е оборудвана с австрийската автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR, която е единствената по рода си в бранша за този регион. Впечатляващата 22-етажна конструкция притежава капацитет за обработка на 12 000 артикула. Системата осигурява увеличение на продуктивността, минимизиране на грешките до 0,1% и позволява обработката на 430 продуктови линии за час на работна станция. Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А.
   • Може да видите склада тук: 

  Office 1 продуктова гама

  Пишещи и коригиращи средства

  Аксесоари за бюро

  Папки и класьори

  Опаковане и архивиране

  Хартия и хартиени изделия

  Презентационни материали

  Компютърни аксесоари

  Офис техника и консумативи

  Храни и напитки

  Хигиенни материали

  Офис мебели и столове

  Рекламни материали

  НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

  • Териториално покритие в цялата страна
  • Най-големият складово-логистичен център в България
  • Разнообразие от комуникационни канали и канали за продажба
  • Висококачествено обслужване
  • Изключително богат асортимент
  • Съвременни уеб-базирани решения

  Office 1 визия и мисия

  Да бъдем най-предпочитания комплексен партньор за офис продукти на пазара.

  Да предлагаме съвременни, качествени и иновативни решения, които гарантират сигурност на клиентите и им позволяват да фокусират ресурсите си върху своя бизнес.

  Да създадем условия за леснодостъпен, удобен и приятен начин за работа с нас, с персонален подход и фокус върху нуждите на клиента.