Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  За Office 1 Superstore

  В света

  Office 1 Superstore е международна франчайзингова компания основана в West Palm Beach - Florida, USA, която към днешна дата присъства в 7 държави – България, Франция, Германия, Либия, Турция, Сърбия и Йордания.

  • Първите магазини извън пределите на Щатите са открити през 1989 г. в Испания. Веригата навлиза у нас през 1998 г,. когато Кооперация „Панда“ получава мастър франчайз за територията на България и през юни 1998 година отваря първия магазин в София. Постепенно успешният мениджмънт и добрите резултати на българското подразделение стават причината Office 1 Superstore България да играе все по-ключовата роля в управлението и развитието на международната верига.
  • На 20 февруари 2018 г., Кооперация „Панда“ официално придобива всички права върху търговските марки от портфолиото на Office 1 Superstore. Така, от главен франчайзополучател за България, Кооперация „Панда“ става единствен собственик и представител на марките Office 1, Office 1 Superstore, Office 1 Superstore International и Office 1 e-shop, за целия свят.

  Office 1 Superstore световна карта

  Търговските обекти от веригата ще откриете в:

  България, Франция, Германия, Либия, Турция, Сърбия и Йордания.

  OFFICE 1 SUPERSTORE в България

  Office 1 Superstore е най-голямата верига магазини за офис продукти в България. Вече 20 години компанията е безспорен лидер на пазара и предпочитан партньор от над 90 хиляди бизнес клиенти. На 20 февруари 2018 г. фирмата придоби търговската марка Office 1 Superstore и стана единствен собственик и представител на марката за целия свят.

   

  • Днес, Office 1 Superstore има 36% пазарен дял, 73 магазина в страната и осигурява работа на над 1 000 човека. Продуктовото портфолио се състои от над 55 000 продукта, които могат да се закупят на място в магазините, да поръчат он-лайн или по телефона. Общата квадратура на магазините е над 15 000 кв. м., а поръчките направени от сайта и по телефона се доставят до всяко населено място в страната.
  • През третото тримесечие на 2018 г. ще заработи с пълен капацитет новият складово-логистичен център „Office 1 Superstore Logistics“ в с. Равно поле. Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А.
  • С обща застроена площ от 8 600 кв. м. и оборудван с една от най-модерните автоматични системи за складиране и обработка на стока, „Office 1 Superstore Logistics“ ще бъде единствен по рода си в бранша в цяла Югоизточна Европа. Въвеждането му в експлоатация ще помогне за поддържането на по-големи складови наличности и значително разширен асортимент. Поръчките ще се обработват и експедират в рамките на броени минути. „Office 1 Superstore Logistics“ отговаря напълно на най-високите европейски стандарти за качество.

  Office 1 Superstore продуктова гама

  Пишещи и коригиращи средства

  Аксесоари за бюро

  Папки и класьори

  Опаковане и архивиране

  Хартия и хартиени изделия

  Презентационни материали

  Компютърни аксесоари

  Офис техника и консумативи

  Храни и напитки

  Хигиенни материали

  Офис мебели и столове

  Рекламни материали

  НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

  • Териториално покритие в цялата страна
  • Най-големият логистично-складов център в България
  • Разнообразие от комуникационни канали и канали за продажба
  • Висококачествено обслужване
  • Изключително богат асортимент
  • Съвременни уеб-базирани решения

  Office 1 Superstore визия и мисия

  Да бъдем най-предпочитания комплексен партньор за офис продукти на пазара.

  Да предлагаме съвременни, качествени и иновативни решения, които гарантират сигурност на клиентите и им позволяват да фокусират ресурсите си върху своя бизнес.

  Да създадем условия за леснодостъпен, удобен и приятен начин за работа с нас, с персонален подход и фокус върху нуждите на клиента.