NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение

  Условия за безплатна доставка

  За Физически и юридически лица

  Условия за безплатна доставка

  Доставката е безплатна за цялата страна при поръчки за стойност над 100 лв.* с включен ДДС, както и за поръчки на директорски и работни столове.

   

  Безплатната доставка не важи за мебели различни от горните.

  За мебели безплатната доставка за цялата страна е при поръчки на стойност над 750 лв. без ДДС (900 лв. с ДДС) до входа на адреса, при възможен достъп до него с товарен автомобил. Доставката на мебели на стойност под посочения праг се заплаща допълнително при цена 50 лв. без ДДС (60 лв. с ДДС). „Доставка на мебели“ е всяка доставка на корпусни мебели, метални шкафове, каси, сейфове, дъски, посетителски столове и други артикули с единично тегло над 25 кг. и или общо тегло до 100 кг.

  Разнос до конкретен етаж/офис се заплаща допълнително при цена 4 % от стойността на поръчката, но не по-малко от 30 лв. без ДДС (36 лв. с ДДС).

  Монтаж на мебели се заплаща допълнително при цена 8 % от стойността на поръчката, но не по-малко от 60 лв. без ДДС (72 лв. с ДДС).

  Монтаж на директорски, работни и др. разглобени столове се заплаща допълнително при цена 4 % от стойността на стола, но не по-малко от 15 лв. без ДДС (18 лв. с ДДС).

  * В случай, че поръчката съдържа поне един артикул от „доставка на мебели“, доставката е безплатна, ако достига посочения минимален праг за безплатна доставка на мебели, в противен случай се заплаща допълнително при цена 50 лв. без ДДС (60 лв. с ДДС).

   

  Доставки за София:

   

  Поръчка, направена до 19.00 часа, ще бъде доставена в рамките на следващия работен ден.

  Поръчка, направена след 19.00 часа, ще бъде доставена в рамките на следващите два работни дни.

   

  Доставки за страната:

   

  Поръчка, направена до 14.00 часа, ще бъде доставена в рамките на следващия работен ден.

  Поръчка, направена след 14.00 часа, ще бъде доставена в рамките на следващите два работни дни.