Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение
  RSS

  Новини

  При всяка покупка на оригинални консумативи HP на обща стойност над 200 лв. без ДДС получавате подарък – електрическа кана.
  Празнично работно време
  Office 1 Superstore подкрепя българското кино! Като официален партньор на филма "18% сиво", организираме игра с покани за галапремиерите в София и Варна, а на прожекцията ви очакват още много изненади!...
  С голяма радост споделяме, че Office 1 Superstore е официален партньор на българската кинопродукция „В кръг“. Изключително радостни сме, че дадохме възможност на клиентите си да станат част от предпремиерата, на която филмът „В кръг“ бе представен за първи път пред публика от над 700 души!
  Заредени на Max -01 ноември 2019
  Зареди своя принтер и мобилен телефон на Max!
  Пазарувай с настроение, трупай точки и вземи подарък!
  Изключително сме радостни да споделим, че на 18.10.2019 г. се навърши 1 година от откриването на складово-логистичния център на Office 1 Superstore! Поводът бе отбелязан със събитие, което отрази технологичния прогрес на компанията!
  Любимите ви влогъри Стан, Стефи и Флапа ще се срещнат с вас в новия ни магазин Office 1 в Бургас с много усмивки, забавно настроение и невероятна програма!
  Щастливи сме да подарим радост и вдъхновение за новата учебна година на всички 15 печеливши!
  Party people, играта свърши! Благодарим на всички, които ни направиха част от своя купон и взеха участие в играта на NGS „Снимай купона“!