NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Новини

  С гордост споделяме, че инсталирахме на блок B от складовата база фотоволтаична централа, която ще влезе в експлоатация до броени дни! Прочетете повече за инсталацията тук.
  С настъпването на новата учебна година учениците се връщат в класните стаи и се подготвят за нови знания. За да подпомогнем развитието и дигитализацията на образователната система в България, завършихме проекта си за 90-то средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“. Преобразувахме обикновената училищна среда в съвременно и иновативно решение за всеки амбициозен и любознателен ученик.
  Дойде заветният момент за теглене на нашите печеливши! 300 победителя бяха изтеглени на случаен принцип, като условията бяха те да са пазарували за минимум 50 лв. по телефон, от сайт или в магазин на Office 1. Нека да представим и победителите!
  Сега е моментът да усвоите точките си и да изберете от страхотни подаръци!
  Автоматично подвързване на учебници и тетрадки. Разбери в кои магазини се предлага услугата за автоматично подвързване на учебници, тетрадки и книги.
  Стани част от играта и спечели страхотни награди с кампанията Back to School на Office 1!
  Ясни са печелившите от томболата ни, която продължи до 30.06.2021 г.
  През юни Office 1 България става на 23 години! Рожденикът черпи с много подаръци - разбери как може да получиш някой от тях.💙
  Печелившият участник от томболата ни, пазарувал за минимум 100 лева с ДДС от нашия сайт в посочения период е вече ясен - това е г-жа С. Топчиева.
  Ще бъде изтеглен един късметлия от томболата, който ще се наслади на нощувка за двама в Боровец, романтична вечеря на свещи и закуска в леглото!