NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Новини

  Знаем, че времето е ценно за всеки от вас, затова внедрихме екологичната и зелена услуга EasyBox в четири от нашите магазини. Всички поръчки от eMAG ще бъдат бързо и сигурно доставени до автоматизираната станция на EasyBox.
  5% от печалбата от селектирани детски продукти даряваме за каузата Детски център „Развитие“ на фондация „За нашите деца“.
  Плащайте продуктите си на равни месечни вноски и ползвайте услугата без оскъпяване!
  С вълнение искаме да ви съобщим, че семейството на Office 1 Club се разширява!
  През 2021 г. Office 1 изгради най-големия демонстрационен STEM център в България с площ от над 500 кв.м.
  С гордост споделяме, че инсталирахме на блок B от складовата база фотоволтаична централа, която ще влезе в експлоатация до броени дни! Прочетете повече за инсталацията тук.
  С настъпването на новата учебна година учениците се връщат в класните стаи и се подготвят за нови знания. За да подпомогнем развитието и дигитализацията на образователната система в България, завършихме проекта си за 90-то средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“. Преобразувахме обикновената училищна среда в съвременно и иновативно решение за всеки амбициозен и любознателен ученик.
  Дойде заветният момент за теглене на нашите печеливши! 300 победителя бяха изтеглени на случаен принцип, като условията бяха те да са пазарували за минимум 50 лв. по телефон, от сайт или в магазин на Office 1. Нека да представим и победителите!
  Сега е моментът да усвоите точките си и да изберете от страхотни подаръци!
  Автоматично подвързване на учебници и тетрадки. Разбери в кои магазини се предлага услугата за автоматично подвързване на учебници, тетрадки и книги.