NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  banner
  RSS

  Новини

  Вижте магазините, в които може да използвате подаръчния ваучер.
  Разберете в кои магазини се предлага услугата за автоматично подвързване на учебници, тетрадки и книги.
  Радостни сме да обявим печелившия от нашата игра с хотели „Феста“ - Силвия Станева!🎈 Ще се свържем с нея чрез имейла, използван за осъществяване на печелившата поръчка. Благодарим на всички участници, пожелаваме ви един страхотен край на лятото... и очаквайте още много игри с награди от нас!🎁
  Направете поръчка на обща стойност минимум 100.00 лв с ДДС от сайта ни и участвате в томбола, от която един ще спечели уикенд за двама в хотел „Феста Виа Понтика“ , 4 звезди, в град Поморие!☀🏖🌊
  Празнично работно време
  Здравейте, Информираме ви, че изложението "Светът на мебелите" се отменя и ще се проведе през месец март 2021 г. в Интер Експо център - София. Извиняваме се за причиненото неудобство. Вижте повече за интересните предложения, които ще видите на изложението, тук.
  С нетърпение очакваме да се срещнем с Вас на тазгодишното изложение „Светът на мебелите“! То ще се проведе през месец март 2021 г. в Интер експо център - София, а щандът на Office 1 Superstore ще бъде C3 в зала 3. Подготвили сме Ви оригинални предложения за обзавеждане на офиса и дома, вълнуващи визуални ефекти, модерни кътчета за провеждане на срещи и други интересни изненади.
  СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА – 10% отстъпка при покупка на повече от един оригинален консуматив.
  При всяка покупка на оригинални консумативи HP на обща стойност над 200 лв. без ДДС получавате подарък – електрическа кана.
  Празнично работно време
  Удар на седмицата