NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32
  RSS

  Новини

  Празнично работно време
  Здравейте, Информираме ви, че изложението "Светът на мебелите" се отменя и ще се проведе през месец март 2021 г. в Интер Експо център - София. Извиняваме се за причиненото неудобство. Вижте повече за интересните предложения, които ще видите на изложението, тук.
  С нетърпение очакваме да се срещнем с Вас на тазгодишното изложение „Светът на мебелите“! То ще се проведе през месец март 2021 г. в Интер експо център - София, а щандът на Office 1 Superstore ще бъде C3 в зала 3. Подготвили сме Ви оригинални предложения за обзавеждане на офиса и дома, вълнуващи визуални ефекти, модерни кътчета за провеждане на срещи и други интересни изненади.
  СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА – 10% отстъпка при покупка на повече от един оригинален консуматив.
  При всяка покупка на оригинални консумативи HP на обща стойност над 200 лв. без ДДС получавате подарък – електрическа кана.
  Празнично работно време
  Office 1 Superstore подкрепя българското кино! Като официален партньор на филма "18% сиво", организираме игра с покани за галапремиерите в София и Варна, а на прожекцията ви очакват още много изненади!...
  С голяма радост споделяме, че Office 1 Superstore е официален партньор на българската кинопродукция „В кръг“. Изключително радостни сме, че дадохме възможност на клиентите си да станат част от предпремиерата, на която филмът „В кръг“ бе представен за първи път пред публика от над 700 души!
  Заредени на Max -01 ноември 2019
  Зареди своя принтер и мобилен телефон на Max!
  Пазарувай с настроение, трупай точки и вземи подарък!
  Удар на седмицата