Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Новини

  Office 1 Superstore отвори врати в гр. Костенец
  Office 1 Superstore отвори врати в гр. Костенец

    През месец декември отвори поредният магазин от веригата Office 1 Superstore, в гр. Костенец на адрес: ул. „Белмекен“ № 2Б. Тук ще можете да откриете всичко необходимо за Вашия дом и офис всеки делничен ден от 09:00 до 18:00ч.

    На Ваше разположение е пълното портфолио от предлагани стоки и услуги на компанията, състоящо се от мебели, офис техника и консумативи, канцеларски материали, хартиени изделия и други.

    Магазинът разполага с Copy&Print център, където ще Ви предложат качествена изработка на фирмени печати, визитки, копирни услуги, ламиниране и подвързване на документи.

    За Ваше максимално улеснение, имате възможност на територията на обекта да заплатите сметките си от личен характер на обособената каса на EasyPay, както и да закупите билети за събития от мрежата на Тicketpro, Тicketstream и Еventim.

  Ние от екипа на Office 1 Superstore пожелаваме на своите колеги в гр.Костенец успех, много доволни и лоялни клиенти!

  ...
  Празнично работно време!
  Празнично работно време!

  Тук може  да намерите нашето празнично работно време на всички магазини Office 1 Superstore.

   

  ...
  Общи условия на промоционална кампания „Спечели Геймърски стол "RFG MAX GAME" + слушалки!“
  Общи условия на промоционална кампания „Спечели Геймърски стол "RFG MAX GAME" + слушалки!“

  Общи условия на промоционална кампания

  „Спечели  Геймърски стол "RFG MAX GAME" + слушалки!“

   

  ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР

  1.1. Промоционалната кампания„Спечели Геймърски стол "RFG MAX GAME" + слушалки!“ се организира и провежда от Кооперация„Панда”, ЕИК 000885099 със седалище и адрес на управление: гр. София ПК 1784,район„Младост”,бул. „Цариградско шосе”№139 /наричана по-долу за краткост „Организатор“/.

  1.2. Организаторът е изключителен собственик на търговската марка „Office 1 Superstore”.

  1.3. Промоционалната кампания„Спечели Геймърски стол "RFG MAX GAME" + слушалки!“ по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана директно с притежателя на правата върху социалната мрежа Facebook.

  ЧАСТ 2. ОБЩИ ПРАВИЛА

  2.1. Общите условия са публично оповестени на електронния магазин www.office1.bg и са достъпни за всички заинтересования лица през периода от 12.12.2018 г. – 20.12.2018 г.

  2.2. Участниците в Промоционалната кампания „Спечели Геймърски стол "RFG MAX GAME" + сл...

  Важна информация !
  Важна информация !

  Уважаеми клиенти и партньори,

  Бихме искали да ви уведомим, че считано от 03.12.2018 г. Кооперация „Панда“, ЕИК  000885099 в качеството си извършващо продажби през електронния магазин www.office1.bg лице спира издаването на фискални касови бележки за всички онлайн поръчки със заявен начин на плащане „наложен платеж“.

  Всички доставки на онлайн поръчки със заявен начин на плащане „наложен платеж“ се изпълняват чрез услугите на лицензирани пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги - „СПИДИ“ АД, ЕИК 131371780 с лиценз № 3-013/06.06.2012 г. и „ТРАНСПРЕС“ ООД, ЕИК 102017202 с лиценз № 3-024/30.08.2018 г. въз основа на индивидуални договори за изпълнение на доставките.

  Важно е да знаете, че в деня на доставката на вашата онлайн поръчка със заявен начин на плащане „наложен платеж“ ще получите Разписка за прием на пощенски паричен превод от съответния представител на „СПИДИ“ АД или „ТРАНСПРЕС“ ООД след заплащане на стойността на пор...

  Създай желаната визия през декември с до -67% намаление в Office 1 Superstore
  Създай желаната визия през декември с до -67% намаление в Office 1 Superstore

  Създай желаната визия през декември с до -67% намаление в Office 1 Superstore

  Office 1 Superstore се завръща в Добрич!
  Office 1 Superstore се завръща в Добрич!

  Office 1 Superstore се завръща в Добрич! Разнообразните и висококачествени продукти и услуги ви очакват на ул. „Любен Каравелов“ № 2. Работното време на магазина е от 9.00 до 18.00 часа от понеделник до петък и от 10.00 до 16.00 часа в събота.

  По случай откриването на магазина предлагаме 10% отстъпка за всички продукти. За да ползвате намалението, на място в магазина ще получите ваучер. Отстъпката не важи за продукти в промоция.

  Подготвили сме и други атрактивни промоции:

  Това е единственият магазин на веригата в града и обслужва пет общини на територията на област Добрич.

  В него ще откриете пълното портфолио от предлаганите стоки и услуги на компанията – богат асортимент от мебели, офис техника и консумативи, канцеларски материали, хартиени изделия - всичко необходимо за офиса и училище.

  Магазинът в град Добрич разполага с Copy & Print център, където ще се погрижат за доброто изграждане на вашия корпоративен имидж. Тук се предлага качествена изработка на фирмени печати, визитки...

  20% отстъпка през месец ноември в Copy & Print центровете на Office 1 Superstore
  20% отстъпка през месец ноември в Copy & Print центровете на Office 1 Superstore

  20% отстъпка през месец ноември в Copy & Print центровете наOffice 1 Superstore

  Заповядайте през месец ноември в Copy & Print центровете на Office 1 Superstoreв цялата страна и се възползвайте от 20% намаление на предлаганите от нас висококачествени услуги:

  •          Черно-бяло, пълноцветно и широкоформатно копиране и разпечатване
  •          Форматно и ролково ламиниране и подвързване.
  •          Сканиране на документи и чертежи
  •          Изработка на печати и фактури

  Тази промоционална оферта е валидна при покупка на стойност минимум 20 лв без ДДС(24 лв. с ДДС) на посочените услуги в дадените търговски обекти.

  Очакваме Ви!

   

   

   

   

  ...
  Office 1 Superstore отвoри нaй-модерния и автоматизиран складово-логистичен център в Югоизточна Европа
  Office 1 Superstore отвoри нaй-модерния и автоматизиран складово-логистичен център в Югоизточна Европа

  На 18.10.2018г.в с. Равно поле се състоя официалното откриване на складово-логистичния център Office 1 Superstore Logistics, с площ  8 600 m2. Складовата база е оборудвана с австрийска автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR,която е и единствената по рода си в бранша и в Югоизточна Европа. Office 1 Superstore Logisticsотговаря на най-високите европейски стандарти за качество и ще удовлетвори нуждите и изискванията и на най-взискателните клиенти.

  Върни старото си печатащо устройство и вземи ново HP с 20% отстъпка
  Върни старото си печатащо устройство и вземи ново HP с 20% отстъпка

  Условия за участие в кампанията:

  1.        Може да участвате само ако сте юридическо лице.
  2.        Може да върнете до 3 стари печатащи устройства/МФУ и да получите 20% отстъпка при покупката на до 3 нови продукта от посочените по-долу модели HP устройства.
  3.        Получавате отстъпка от крайно-клиентската цена, обявена на сайта.
  4.        Модели принтери, които участват в кампанията и може да закупите: 

   

   

  5. Валидност на кампанията: до 31 октомври.

   

  Общи условия на промоционална кампания

  „Върни старото си печатащо устройство и вземи ново HP с 20% отстъпка“

   

  ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР

  1.1. Промоционалната кампания „Върни старото си печатащо устройство и вземи ново HP с 20% отстъпка“ се организира и прове...

  Търсим новото си лого
  Търсим новото си лого

  Уважаеми участници в конкурса „Търсим новото си лого“,

  Искрено ви благодарим за желанието да споделите вашите идеи да открием новото лого на марката Office 1 Superstore!

  С гордост ви съобщаваме, че към нашия конкурс имаше неочаквано голям интерес и до крайния срок са получени почти 300 проектни предложения.

  Бихме искали да ви уведомим, че удължаваме срока за оценка на проектните предложения до 31.12.2018 г. поради необходимостта от осигуряване на допълнително време за разглеждане на идеите на всички участници, в резултат на което до 01.02.2019 г. ще бъдат обявени допуснатите до втория етап проекти.

  Напомняме ви, че петте най-добри предложения ще да бъдат допуснати до участие във втория етап на конкурса, където участниците ще имат възможност да доразвият своите идеи по зададени от журито насоки и един от тях ще спечели  голямата награда - 3 000 лв. с ДДС и ваучери за пазаруване в магазини Office 1 Superstore на стойност 500 лв.

  Желаем успех на всички кандидати!

  ...