NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Блог

  Нови изживявания с Yenkee
  Нови изживявания с Yenkee

  Светът на технологиите се развива с удивителни темпове. Всички помним колко усилия  ни е коствало да комуникираме с близки и познати от различни точки на света. В днешно време това може да се случи само с няколко лесни клика. 

  Intelligent Print Solutions
  Intelligent Print Solutions

  Независимо дали сте част от малък семеен бизнес или голяма корпорация, HP предлага  продукти за интелигентно управление на печата. Динамичната  гама от специално създадени и подбрани решения предоставя възможност да подобрите и допълните стратегията на своята организация.

  Разнообразието на Milan
  Разнообразието на Milan

  За марката Milan

  Milan повече от 100 години радва потребителите си с качество и издръжливост на продуктите. Характерни за компанията са иновациите. Пример за това е гумата „nata“ 624 – първата гума, изработена от пластмасова смола. Именно тя е един от най-емблематичните продукти в портфолиото на марката. В резултат на тази отдаденост към иновациите, всяка година Milan лансира на пазара продукти, които са уникални в своята категория.

  Канцеларски комплекти Milan

  Това, с което Milan превъзхожда останалите марки, обаче, е най-новата серия антибактериални продукти, които са отличен избор за училищна употреба. Всички знаем колко често децата изпускат принадлежностите си или пък си ги разменят с останалите деца. Това носи много опасности, когато стане дума до хигиена. Именно затова серията на марката е уникална – тя предпазва продуктите от замърсяване и вредни бактерии.

   

  Канцеларски материали и комплекти

  Канцеларските комплекти на Milan освен супер функционални са и много красиви! Те са особено подходящи за пода...

  Уникални и в детайла
  Уникални и в детайла

  Качествените рекламни материали говорят много за нивото на един бранд и са важна част от успешното му представяне. За разлика от дигиталната реклама, печатните рекламни материали остават на бюрата на вашите партньори и потенциални клиенти и могат да бъдат разгледани в удобно за тях време. Рекламните сувенири също са важен нюанс към общия успех.

  Посрещни пролетта със Sencor!
  Посрещни пролетта със Sencor!

  Пролетното почистване и освежаване на дома и офиса създава бодро настроение и усещане, че си подготвен за новия сезон. В седмицата на Първа пролет ти предлагаме да се възползваш от специална промоция с намаление на всички прахосмукачки и роботи за почистване на под Sencor.

  Запечатай момент, отпечатай емоция
  Запечатай момент, отпечатай емоция

  Когато става въпрос за подаръци, всички искаме да сме оригинални и идейни. Държим това, което подаряваме на близките ни да е сантиментално, да им остане за спомен и най-вече да ги зарадва. Именно заради това много често попадаме в ситуация, в която времето ни притиска, а ние все още не сме избрали перфектния подарък. В Office 1 вече имаме решение и на този проблем

  Как работи поколението Z?
  Как работи поколението Z?

  Климат, ценности, технологии и разпространение на информация – целият свят претърпява промяна. Съвсем естествено е тези промени по един или друг начин да се отразяват и в нашата работна среда.

  5 неща, които трябва да знаете при избора на подходящ тонер за вашето устройство
  5 неща, които трябва да знаете при избора на подходящ тонер за вашето устройство

  Научете повече за видовете тонери и съотношението цена-качество при тях, за видимите и невидимите разходи при употребата на несъвместим тонер и за необходимите сертификати с нашите съвети при избора на тонер.

  Отпразнувай любовта
  Отпразнувай любовта

  Всяко начало на годината е белязано с много любов и вино. Февруари е месецът, в който е прието най-много да показваме обичта си без граници, независимо дали ще е с красиви думи или с жестове.

  РаСТЕМ заедно в света на науките!
  РаСТЕМ заедно в света на науките!

  Доказали сме и ще продължим да доказваме, че сме доверен и надежден партньор на училищата-кандидати по програмата STEM, изработвайки за тях индивидуални проекти с креативна визия и функционалност на мебелите.