NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Блог

  Как да избереш подходящ принтер?
  Как да избереш подходящ принтер?

  Всеки от нас има нужда от съвет или насока при избора за покупка на определена стока. Затова се включваме ние тук и сега! Не само ще улесним избора ти за принтер, но и ще ти дадем насока за най-подходящия такъв спрямо нуждите ти. Ако искаш да знаеш повече, прочети долните редове.

  Какво трябва да знаем при избора на шредер?
  Какво трябва да знаем при избора на шредер?

  Предпазването на личните и корпоративните данни става от все по-голяма важност с всяка изминала година. Днес това е един от основните приоритети на множество компании. Тук на помощ идва шредерът – машина, която ще разреже документите на толкова малки парченца, че да не могат да бъдат подредени отново. Но как да разберем кой шредер е най-подходящ?

  4 съвета при избора на детска раница
  4 съвета при избора на детска раница

  Вижте нашите съвети относно избора на детска раница!

  Осигури здраве на детето си с продуктите на Milan!
  Осигури здраве на детето си с продуктите на Milan!

  Във времена като днешните, хигиената е от изключително значение при използването на различни инструменти за писане и продукти за училище. Ето защо ние от Office 1 решихме да ви улесним, като ви предоставим предимствата на Milan и тяхната изключителна иновация в селекцията си от принадлежности.

  4 плюса от избора на ергономични детски чинове и столове
  4 плюса от избора на ергономични детски чинове и столове

  Не забравяйте, че ергономията е също толкова важна за децата, колкото и за възрастните. Инвестицията в качествени детски мебели е от изключително значение, тъй като тя е инвестиция в здравето на детето. Нека учебната среда се адаптира към вашия ученик вкъщи, а не обратното. Ето нашите професионални съвети как да го постигнете:

  Високо, високо, високо!

  Заложете на интелигентен дизайн, който дава възможност за регулиране на височината.

  Бюро Ergo Light

  Нивото на чина, масата или стола помага на детето да се чувства комфортно по време на заниманията си и предотвратява изгърбването и излишното натоварване в гърба и кръста. Ергономичното бюро у дома кара ученика да свикне с това в училище и да се чувства по-комфортно върху него. Мебелите ще растат заедно с детето, ако заложите на регулируеми такива. Това означава, че веднъж закупили правилните ергономични продукти, ще бъдете спокойни за здравето на детето си година след година – за разлика от дрехите и обувките, то няма да „израсне“ чина и стола си.😊

  ...

  Бие първият училищен звънец!
  Бие първият училищен звънец!

  Затваряш очи, вдишваш дълбока глътка свеж морски въздух, придружен от лек бриз и силно слънце… отваряш очите си отново и вече е средата на септември. Листата падат, децата се вълнуват, а раниците ОЩЕ не са затегнати! Време е, деца, за новата учебна година!

  Защо ергономичната раница е важна?
  Защо ергономичната раница е важна?

  Повечето от вас може би помнят колко пълни бяха раниците ви за училище. Носенето на толкова тежък и неравно разпределен товар води до изкривяване и болки в гърба на детето. За щастие, на помощ идва ергономичната раница, която може да реши този проблем! Но с какво тя превъзхожда обикновената?

  Съвети при избора на тетрадки за ученика
  Съвети при избора на тетрадки за ученика

  Разнообразието от тетрадки в нашето портфолио е огромно и е развито според нуждите на всеки един ученик от всяка една възрастова група и пол. На какво да заложите ще разберете от статията!

  Заложи на качество за своето дете!
  Заложи на качество за своето дете!

  Връщането в училище е неописуемо чувство за всяко дете. Но какво да кажат родителите, когато са изправени пред сложната задача да изберат най-подходящите материали и принадлежности за новата учебна година?

  Как да стимулираме креативността на децата?
  Как да стимулираме креативността на децата?

  Първата драскотина на чисто белия лист е най-трудната крачка. Точно тя стимулира творческото мислене у всяко дете. Замислете се колко пъти хората са се отказали от нещо просто защото не са знаели откъде да започнат. В такъв момент е необходима креативност. Но как да я стимулираме?