Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Новите изживявания с Yenkee

Новите изживявания с Yenkee

Светът на технологиите се развива с удивителни темпове. Всички помним колко усилия  ни е коствало да комуникираме с близки и познати от различни точки на света. В днешно време това може да се случи само с няколко лесни клика. Също толкова лесно можеш да пренесеш и целия си „работен офис“ в облачно пространство. Предимствата, които ни носи дигитализацията са безкрайни, но какво са технологиите без качествени аксесоари, които да ни помагат в ежедневните задачи?

Слушането на музика и геймингът се превръщат в истинско изживяване, когато използваш подходящите за това слушалки. Преносимите батерии ни осигуряват спокойствие, като зареждат мобилните ни устройства и смарт аксесоари където и да сме, а в една компактна раница можем да съберем и пренесем всичките ни устройства.

С новата ни марка Yenkee за гейминг продукти и потребителска техника можеш да откриешкачество и дизайн сред разнообразие от компютърни аксесоари и периферия.

 

Гейминг изживяване

Влез във вселената на игрите със серията геймърски слушалки Yenkee! Създадени, за да те улеснят и да ти подарят истинско гейминг изживяване, слушалките ти предлагат лесен достъп до контролите на звука, всеобхватен микрофон, идеален не само за игри, но и за слушане на музика и разговори, и кристално качество на звука.

 

1 зарядно за всички устройства

Погрижи се за всичките си smart устройства само с няколко движения! Зареждай своите Apple Watch и Airpods едновременно, а благодарение на QI сертификата можеш да включиш и всеки един смартфон към безжичната зарядната станция на марката Yenkee.

 

Комфорт и практичност

Вече не е нужно да се чудиш как да пренесеш всичките си устройства и техника. Yenkee имат решение за това! Избери стилна и компактна раница или чанта и пътувай до любимите си места без притеснение!