Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Въображение без граници с Paperblanks!

Въображение без граници с Paperblanks!

Дните стават все по-студени, остават броени седмици до края на годината и неминуемо започваме да мислим за началото на следващата – какво ще променим? Кое ще усъвършенстваме? Как ежедневието ни да стане по-добро? Отговорът се крие в добрата организация с щипка екстравагантност, или иначе казано – Paperblanks! Марката е олицетворение на думата „уникален“ – именно такива са всички календар-бележници и тефтери Paperblanks.

1

Със своите отличителни дизайнерски корици, вдъхновени от произведения на изкуството, и удобното си функционално съдържание, календар-бележниците за 2022 г. са незаменим помощник на всеки, който обича да чувства всеки ден като специален повод.

Започнахме приключение, разказвайки ви историите на кориците на някои от новите календар-бележници.

Днес продължаваме с вдъхновяващите послания, запечатани в кориците на Sun & Moonlight и Astronomica. Елате с нас!

 

Календар-бележник Sun & Moonlight

1

Инспириран от скиците и записките на Леонардо да Винчи (1452–1519), този тефтер ни дава възможност да надникнем в ума на един истински гений. Дизайнът „слънце и лунна светлина“ изобразява наблюденията на да Винчи по отношение на отразената светлина на Луната в сравнение с ярката собствена светлина, която излъчва Слънцето.

 

Календар-бележник Astronomica

Преоткрийте легендите за съзвездията! Дизайнът на тази корица символизира майсторството на създаване на книги като ръкописа от 15-ти век De astronomia. Въпреки че оригиналът от I век пр.Хр. е отдавна изгубен, той живее върху произведенията на писателите и художниците, които създават негови репродукции.

Разгледайте всички календар-бележници Paperblanks за 2022 г. и изберете своето произведение на изкуството.