Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Verbatim USB флаш памет: свободата да съхраняваш и пренасяш информация лесно и удобно

Verbatim USB флаш памет: свободата да съхраняваш и пренасяш информация лесно и удобно

Устройствата за съхранение на данни са неизменима част от живота на хората. През 80-те и 90-те години на двадесети век основно се е използвала дискетата, която обаче бързо бива заменена от последващите технологии. Дигитализацията на модерното време води до идеята за по-мощно устройство, което да е достатъчно компактно, че да се побира в джоба на дънките – USB флашка.

1

Наличието на все повече и повече информация започва да се превръща в проблем, когато тя не може да се складира безопасно и да се пренася бързо и лесно. Известно е ,че капацитетът на данни се е увеличил 60,000,000 пъти за последните 50 години. Тези данни обаче нямат стойност, ако не могат да се прехвърлят от устройство на устройство. Verbatim предлага решение на този проблем с широката си селекция от стилни и оборудвани флашки. Капацитетът им варира от 8GB до 256GB, което ги прави подходящи за всякакви дейности – от презентации за училище и работни документи до снимки и филми за лична употреба. Новите технологии позволяват прехвърлянето на файлове да се случва за секунди.

Комбинирайте стилното с практичното с Verbatim

Какви са ползите от Verbatim USB флашките?

 

Леснопреносими

Леки и компактни, те се побират в чантата или джоба на дънките. Това ги прави изключително удобни, защото можете да ги пренасяте безпроблемно навсякъде. В много случаи, те заместват нуждата да носите лаптопа си.

Достъпна цена

Необходимостта от преносима флашкастава все по-голяма, защото количеството информация на света расте непрестанно. Иновативното приспособление е не само удобно, но и значително по-евтино от други външни устройства за съхранение на данни, например HDD.

 

Капацитет

Предшествениците на USBфлашката не се характеризират с достатъчно памет, но технологиите позволяват това да се промени. Капацитетът на днешните устройства е значително по-голям и това ги прави подходящи за Вашите нужди.

Скоростно представяне

Вече можете бързо и безпроблемно да прехвърляте снимки, документи и презентации от лаптопа си на флашката и да ги споделите с приятели и близки, когато пожелаете.

 

Защита и сигурност на данните

Последните технологии предоставят възможността да сложите парола, за да ограничите достъпа до личната си информация. При неколкократно несъответствие между написаната и регистрираната парола, данните се криптират с цел предпазване от злоупотреба. Това означава, че само Вие и доверените Ви лица ще имате достъп до информацията на флашката.

1

Verbatim предлага по нещо за всеки

 

Лична употреба

Запазвайте и споделяйте снимки, документи, филми и музика с VerbatimStore ’n’ Go.Възползвайте се от леснопреносимата и лека флашка и споделяйте снимки, видеа и музика със семейството и приятелите си.

1

Работа

Запазвайте всякакви видове работни файлове – от презентации до финансови отчети и още много други, лесно и спокойно. Един практичен избор за работното място е Fingerprint Secure USB флашката с пръстов отпечатък. Тя позволява прехвърлянето на всякакви данни, като в същото време Ви подсигурява сигурност.

1

Образование

Бъдете една крачка напред – прехвърлете документите си на флашка, за да не се притеснявате, че ще ги изгубите, в случай че се случи нещо непредвидено с компютъра Ви. Независимо дали това е презентация, курсова работа или проект, Verbatim Ви позволява да съхранявате файловете си спокойно и сигурно.

 

Развлечение

Запазете хубавите спомени от всяка почивка, както и от готините партита. NANOUSB флашката с Micro (OTG) адаптър Ви позволява да прехвърлите снимките и видеата си директно от телефона на устройството и обратно. Капацитетът от 16GB е идеален за нуждите на всеки пътешественик и приключенец, който иска да запази спомените си. Наслаждавайте се на хубавите моменти, а Verbatim ще се погрижи да ги пазите за цял живот.

1