Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Пролетни вдъхновения от Paperblanks

Пролетни вдъхновения от Paperblanks

Пролетта е сезонът на преобразяването и новото начало. Природата се пробужда, а хората са в готовност за нови начинания. Всичко се подготвя за нов живот, а цветовете на този сезон се превръщат във вдъхновение за творците. Пример за това е картината „Хризантеми“ на художника Моне, която ще откриеш сред пролетните дизайни на марката Paperblanks заедно с още цветни картини. Любимите ти тефтери, книгоразделители, текстилни чанти и пъзели са в унисон както със сезона, така и с изкуството! А за любителите на анимацията този сезон Paperblanks са създали закачлива и интересна серия посветена на любимите герои Астерикс и Обеликс.

Десени, вдъхновени от изкуството

Търсиш нещо стилно и практично, което да те мотивира в офиса? Тефтерите и аксесоарите от пролетния асортимент на Paperblanks са точно за теб! Сред тях ще откриеш планери с различни дизайни, включващи персийската поезия, френското изкуство и новите технологии. Подбрахме някои от тях:

„Писмо от Реноар до Моризо“

Визията е вдъхновена от писмото на Пиер Огюст Реноар, което е написано на фона на картината му от 1901 г. „Легло от анемони“. Със своите нежни цветове тя е същинско олицетворение на пролетта, както и перфектно допълнение към всеки офис стил.

„Диви цветя“

С дигитална компилация, част от колекцията Лоръл Бърч, продуктите от тази серия вдъхновяват! Той е изчистен и стилен - идеалният избор за винаги заетите мениджъри.

„Ириси“

Дизайн, пресъздаващ едноименната импресионистична картина на Ван Гог от 1889 г. В нея се вижда влиянието на японската гравюра укийо-е. То се проявява чрез отделяне с контур на обектите, наличие на детайлно нарисувани области и такива „залети“ с плътни цветове, несъответстващи на реалността. Това прави дизайна на този тефтер необикновен.

„Хризантеми“

Десен възпроизвеждащ картината на Клод Моне. Идеята за тази творба, както и за други от колекцията на художника, идва от градината му с хризантеми, която той сам проектира. Този дневник е прекрасен начин да внесеш пролетен дух в бележките си.

Приключения с Астерикс и Обеликс

Не всеки се вдъхновява от изкуството. Затова Paperblanks са подготвили и закачлива серия за любителите на анимацията. Тя е посветена на героите Астерикс и Обеликс и е специално издание в партньорство с Les Éditions Albert René. Тази серия ще подтикне креативността ти към действие! Скицниците ще мотивират всеки творец за нови проекти. А несесерите на марката ще поберат всичко нужно на всеки художник. Разгледай целия асортимент от серията тук.

Магично пътешествие с Paperblanks

Обичаш ли да пътуваш? За пътешествениците в света на книгите и тези, които не свалят чантата от рамото си, Paperblanks отново са насреща с пролетни решения! Нека те отведем на пътешествие в красивата Италия – любимо място на много хора! Дизайнът на книгоразделителя от колекцията Duomo di Milano е вдъхновен от предложената от архитекта Паоло Чеза Бианки декорация на Миланската катедрала. Със своята стилна и изчистена визия този книгоразделител е чудесно допълнение към всеки планер. Paperblanks са помислили и за тези от вас, които имат нужда да поберат всичко на едно място. В пролетната им колекция ще откриеш текстилни чанти, които са чудесен начин за пренасяне на слушалки, папки, планер...

Чантата от колекцията „Птици на щастието“, която е създадена с помощта на руска техника, известна като „батик“, направена от художничката Надя Соколова, е идеално допълнение към всяка офис визия! Още книгоразделители и чанти, с различни дизайни на марката Paperblanks ще откриеш в при нас. Избери своя и започни подобаващо новия сезон!

Пролетно настроение и у дома

През пролетта е време да се заредим с нова енергия, а какъв по-добър начин да го направим от освежаването на дома! Пъзелите на Paperblanks са един прекрасен начин да внесеш пролетно настроение у дома. Какво по-хубаво от това да редиш пъзел със семейството си през уикенда, а след това да украсите дома си с него?

Започни новия сезон стилно и организирано със селекцията от пролетни офис принадлежности на марката Paperblanks! Обнови работното си място с цветни тефтери и папки, които ще подобрят работата ти в офиса. Вдъхни пролетен дух на работното си пространство и го превърни в място за продуктивност и вдъхновение!