Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Разнообразие на Milan

Разнообразие на Milan

За марката Milan

Milan повече от 100 години радва потребителите си с качество и издръжливост на продуктите. Характерни за компанията са иновациите. Пример за това е гумата „nata“ 624 – първата гума, изработена от пластмасова смола. Именно тя е един от най-емблематичните продукти в портфолиото на марката. В резултат на тази отдаденост към иновациите, всяка година Milan лансира на пазара продукти, които са уникални в своята категория.

1

Това, с което Milan превъзхожда останалите марки, обаче, е най-новата серия антибактериални продукти, които са отличен избор за училищна употреба. Всички знаем колко често децата изпускат принадлежностите си или пък си ги разменят с останалите деца. Това носи много опасности, когато стане дума до хигиена. Именно затова серията на марката е уникална – тя предпазва продуктите от замърсяване и вредни бактерии.

 

Канцеларски материали и комплекти

Канцеларските комплекти на Milan освен супер функционални са и много красиви! Те са особено подходящи за подарък, защото са опаковани в луксозна кутия и имат неподражаем дизайн. 

1

Канцеларските материали на Milan включват освен химикалки, моливи, гуми и други пособия, също и калкулатори. Тези продукти се предлагат в различни серии с модерни младежки дизайни и дори в колекция с антибактериално покритие и нежни пастелни цветове.

 

Кутии и чанти за храна

Удобни, функционални и красиви, кутиите и чантите за храна Milan са чудесно улеснение за всеки работещ в офис човек и за родителите, които приготвят домашен обяд или следобедна закуска на децата си. Подходящи са също при семейни пикници, за да запазят сандвичите, хапките, плодовете и зеленчуците свежи и апетитни. Кутиите за храна Milan се предлагат с 1 или 2 отделения – в случай, че често комбинирате няколко различни ястия. Вътрешната част на кутиите се почиства лесно, подходяща е дори за подгряване на ястия в микровълнова фурна при температура до 70°C, както и за съхранение на продукти във фризер. А най-хубавото е, че може да се измиват в миялна машина!

Чантите са храна с марка Milan са още по-функционални! Снабдени с топлоизолираща вътрешност, която запазва температурата на топлите и студени храни и напитки, чантите съдържат 3 кутии за обяд – две единични и една двойна. С цел насърчаване на опазването на околната среда, външната част на чантата е изработена от рециклиран полиестер, а вътрешната подплата с изотермични свойства е произведена от P.E.V.A.

 

Бутилки

Свежи, ярки и иновативни, дизайните на бутилките Milan ги превръщат в чудесен подарък за всеки – от учениците, които си носят домашен сок в училище, до родителите, които трябва да си напомнят да пият вода в офиса. Бутилките се предлагат в няколко размера, а корпусът им е оформен в два отделни слоя от неръждаема стомана, което предразполага за добра топлоизолация. Когато контейнерът съдържа студени напитки, не се образува конденз, а при горещи напитки - външната страна поддържа стайната температура. При горещи течности температурата се задържа до 12 часа, а студените напитки издържат още по-дълго.