Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Пълноценно качество на живот със Sencor

Пълноценно качество на живот със Sencor

Sencor е нова марка в нашето портфолио – основана в Япония през 1969 г., днес тя предлага огромно разнообразие от техника. От таблети, грамофони и плейъри, през прахосмукачки, сешоари и електрически самобръсначки, до незаменимите в кухнята шейкър, пасатор, блендер, кафе машина и дори уред за разпенване на мляко – в продуктите с марка Sencor ще откриете незаменими помощници за дома. Основните ценности на компанията при производството им са функционалност и достъпно качество.

Помощници в домашните задължения

Sencor е изключително разпознаваема марка със своята дребна бяла техника. Кухненските уреди ви улесняват в кулинарните дейности и ви спестяват време, а накрая се наслаждавате на една истински перфектна и ароматна чаша кафе или пък на топло ястие, приготвено по здравословен начин. Друг ценен помощник в домашните задължения е прахосмукачката робот. Дайте ѝ име, запознайте я с начина на работа, който е най-комфортен за вас и я пуснете да ви отмени! Не е ли прекрасно домът ви да се почиства докато вие четете книга с чаша чай в ръка, удобно полегнали на дивана? Тих режим на работа, чудесно почистване на настилки, лесно управление, компактен дизайн – всичко това и още много ви дават прахосмукачките роботи на Sencor!

1

Подаръци без аналог

Не на последно място, Sencor предлага оригинални идеи за подаръци, както за по-практично настроените хора, така и за по-сантименталните. Заложете на ретро грамофон, кафе машина, а защо не и на кухненска везна?

1

С продуктите Sencor вие разполагате с времето си, докато домът ви се почиства и храната ви се приготвя! Инвестирайте в своето време, разгледайте всички продукти Sencor тук.