Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

ЕКО – печатна услуга със „зелен“ подпис

ЕКО – печатна услуга със „зелен“ подпис

Изкуството да подарявате подаръци на вашите клиенти се променя всеки ден. Живеем във време, в което клиентите са вечно ухажвани и са получавали почти всякакви подаръци, затова е още по-трудно да бъдат впечатлени и изненадани. Изхождайки от този факт, ние подготвихме за вас предложения за повече от подаръци – еко продукти с различна насоченост за всеки вкус, изработени с грижа към околната среда и впечатляващи със своя дизайн и изработка от естествени материали.

Пишещи средства

Няма как да сбъркате с класиката – красиво пишещо средство, което ще краси бюрото на своя притежател. Предлагаме надписване и брандиране на химикалки, изработени от биоразградима пластмаса и рециклиран картон – освен със своята нестандартна визия, те се превръщат в още по-ценен подарък заради своята еко изработка! Покажете на своите клиенти, че отношението към природата за вас е важно и ги изненадайте с еко подарък. Освен класически изчистени модели, предлагаме и по-закачливи пишещи средства, които определено ще направят впечатление като подарък.

1

Комплекти

Функционални и оригинални, нашите подаръчни комплекти от еко материали са чудесно средство да впечатлите и най-взискателните клиенти!

1

Може да избирате между стилни тефтери, изработени от рециклирана хартия и бамбук, химикалки и ключодържатели от корк и дори календари и комплекти за бележки, произведени от еко картон. Само изберете комплекта, който ще ви изразява най-добре, и ни кажете с какво да го брандираме – със сигурност клиентите дълго ще говорят за вас и вашия нестандартен подарък.

1

Чаши

Няма да сбъркате, ако подарите на важните си клиенти термочаша от еко материали, която ще ги подсеща за вас всеки път, когато отпиват глътка горещо кафе или чай през работния ден. Изработени от бамбукови фибри, чашите  Hi!dea се предлагат в различни свежи цветове, имат площ за надписване или брандиране и обем от 450 ml.

Капакът и зоната за захващане са силиконови и добавят приятен акцент във вида на бамбуковата чаша.

Нестандартни предложения

Ако искате да зарадвате своите клиенти с нещо наистина неповторимо, подарете им брандирана чанта за лаптоп, флаш памет, мобилна батерия, зарядно или дори колонка!

1

Да, възможно е – произведени от бамбук, корк и други био материали, тези продукти въплъщават красивия дизайн и отличната функционалност. Сигурни сме, че бихте искали клиентите да виждат вашето лого или послание всеки път, когато прибират лаптопа си или зареждат смартфона си. Подарете им повече от подаръци с нашите нестандартни предложения и в същото време им напомнете колко важна за вас е грижата към околната среда.

1

Еко насочеността в последно време е нещо изключително важно за всяка компания, която иска да се позиционира като модерна, напредничава и социално ангажирана. Рекламните продукти се надграждат заедно с промяната в социалната политика на бизнеса – именно затова ви предлагаме ЕКО предложения, с които да впечатлите, очаровате и да предадете важно послание на своите клиенти!