Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

4 причини, поради които е важна визитната картичка

4 причини, поради които е важна визитната картичка

„По облеклото ни посрещат, а по акъла ни изпращат“… всички сме запознати с този израз, но междувременно, преди да ни изпратят, имаме няколко шанса да изпъкнем сред нашите клиенти и партньори, а именно с важната за всички – визитна картичка.

В следващите редове ще разберете защо визитната картичка е важна и как можете да постигнете неотразима визия на този задължителен аксесоар.

1

Предизвикай доверие

Бизнесът е изключително динамичен и различен във всяко едно десетилетие от нашето съществуване. Въпреки че той се изменя като понятие и придобива различни „форми“, има едно нещо, което никога не изменя своята функционалност и стойност – а именно визитката. Тя си остава „маркетингова форма“, чрез която ние промотираме себе си и онова, което умеем да правим. А как да вдъхнем още повече доверие на непознат човек, ако не с една изискана и елегантна визитна картичка?

Придай изтънчен вид на бранда си

Визитката всъщност е облеклото на компанията ви! Да, за някои може да звучи нереално, за други дори и смехотворно, но според научни изследвания видът на визитката е от огромно значение при изграждането на имидж, или иначе казано – тя сама по себе си представлява компанията ви. Тя изгражда мнението на човека срещу вас и дори най-малкият детайл може да промени значително позитивите за вашия бизнес.

Избери своята визитка

Визитната картичка е малка по размер, но голяма по значение – това вече го уточнихме. Въпреки че тя се използва като основен рекламен материал, цените за изработка изобщо не са толкова високи. В Office 1 можете да намерите различни по вид, материал и размер визитки, които ще отговорят на всичките ви изисквания. Със сигурност това, което ви предоставим, ще ви накара да се гордеете със себе си и вашата компания.

Прецизност във всеки детайл

Както споменахме – важен е и най-малкият детайл. Затова ние предлагаме разнообразие от ефекти, чрез които със сигурност ще изпъкнете и ще привлечете внимание на отсрещния човек. Пример за това е частичният UV лак с 3D ефект, с който може да се заиграете, за да придобие вашата визитка уникален вид. Друга използвана технология е и топлият печат – с него също се придава релефен вид на материала, подбуждайки го да изглежда стилно и изискан.

1

Ако желаете да получите подробна информация за всички видове визитки, които в Office 1 можем да ви предложим, то позвънете на телефон 070010700 още сега и се отдайте на креативност със стила, който желаете да придадете!