Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

РаСТЕМ заедно в света на науките!

РаСТЕМ заедно в света на науките!

Национална програма „Изграждане на училищна STEM среда“ (Science, Technology, Engineering, Mathematics) е проект на Министерството на образованието и науката.

Програмата цели да:

    • Повиши интереса на учениците към науките
    • Насърчи дигитализацията в образованието
    • Изгради култура на иновации сред училищната общност
    • Даде възможност на младите хора за успешно бъдеще в България
1

STEM постига тези цели чрез създаване на иновации в образованието и мотивираща училищна среда. Тя трябва да бъде модерна и технологична, за да отговаря на амбициозните цели на обновеното учебно съдържание и организационен процес. 

1

Именно тук на помощ идваме ние – доказали сме и ще продължим да доказваме, че сме доверен и надежден партньор на училищата-кандидати по програмата STEM, изработвайки за тях индивидуални проекти с креативна визия и функционалност на мебелите. Интересни и функционални идеи за училищно обзавеждане и оборудване ще откриете в нашия STEM демонстрационен център, който е най-големият в България. Шоурумът се намира в гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 139.

1

Не се колебайте да се обърнете към нас за изготвяне и реализиране на проект по програмата STEM. Нашият екип от професионалисти ще се заеме със задачата и ще подготви персонален проект, който да отговаря максимално на нуждите и визията ви за една технологична, ергономична и красива учебна среда!

1