Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Пази природата, бъди еко с TNB

Пази природата, бъди еко с TNB

Утре честваме Деня на Земята! Това ни вдъхнови в тази статия да ви разкажем за еко продуктите с марка TNB, които, освен че ви улесняват в забързаното ежедневие, щадят околната среда, защото са изработени от 50% екологични материали.

Зарядни устройства Еко

Използвайте времето на сутрешния трафик освен да заредите себе си с енергия, отпивайки от чашата си горещо кафе, да заредите и своите устройства, за да бъдат ефективно до вас през целия ден! Със зарядното устройство за автомобил от серията TNB Еко може да зареждате 2 устройства едновременно докато пътувате. То е съвместимо с всички 12 V и 24 V запалки в колата, а също и с разнообразни видове устройства като таблети, смартфони, GPS и други. Зарядното за кола има интегриран интелигентен чип, способен да открие телефона ви и да оптимизира скоростта на зареждане.

Зарядното устройство за контакт е изработено от 45% растителни полимери, които заместват пластмасата, и 55% рециклирана пластмаса. Опаковката пък е изработена от картон, и е „еко“ в пълния смисъл на думата! Компактният дизайн на зарядното прави зареждането на всичките ви устройства лесно и позволява свързване с различни конектори. То има система за ултрабързо зареждане, както и енергоспестяващ режим на заспиване, когато вашият смартфон или таблет е вече зареден.

Кабели Еко

Презареждайте и свързвайте всичките си устройства Apple със светкавична скорост и стил! Кабелът Eco Lightning освен с отлична функционалност, се отличава и с красив дизайн с деликатен мотив.

Кабелът TNB еко, USB/USB Type C е с дължина от 1.5 m, съвместим е с всички устройства със стандартен USB порт и осигурява бързо зареждане до 15 W! Кабелът е изработен от ТРЕ (най-леснорециклируемата пластмаса), а опаковката – от картон.

Кабелът TNB еко, USB/Micro USB е с дължина от 1.5 m и с него може да разчитате на бързо и ефикасно зареждане на устройствата ви с Micro USB порт. Изчистен елегантен дизайн, нежен цвят и изработка, която щади природата – това са кабелите TNB еко!

По случай Деня на земята се възползвайте от 20% отстъпка на продукти TNB еко до края на месец април. Използвайте надеждни зарядни устройства и кабели, докато инвестирате в защитата на околната среда!