Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Заложи на качество за своето дете!

Заложи на качество за своето дете!

Връщането в училище е неописуемо чувство за всяко дете. Но какво да кажат родителите, когато са изправени пред сложната задача да изберат най-подходящите материали и принадлежности за новата учебна година?

Много са марките на пазара, затова решихме да помогнем в избора сред най-доверените марки. Истината е, че онова, което определя марката, е съотношението й на качество с цена. Ние от Office 1, разчитаме именно на това!

Наш приоритет е да останеш доволен след покупката си. Затова, нека ти споделим всичко необходимо, което със сигурност ще ти бъде от полза, за да намериш онова, което ще удовлетвори училищните нужди на твоето дете.

 

Faber-Castell

Любим на малките и пораснали деца по цял свят, немският производител №1 на моливи се отличава с богатото си разнообразие от качествени продукти както за хоби, така и за професионални художници. Марката е позната също с безвредните си продукти за малчугани, които са разработени с внимание към тяхното здраве и подпомагат креативността им. Faber-Castellе една от най-„зелените“ компании в света и непрестанно радва своите клиенти с нови еко продукти от рециклирани материали.

1

Milan

Изключително богатият асортимент на Milan е винаги насреща що се отнася до учебни материали. Новата антибактериална серия е с още по-голяма защита срещу бактерии и микроби и ще предпази детето ти във всеки час! Разнообразие от цветове, безкомпромисно качество и достъпни цени – това те очаква с продуктите на Milan.

Zipit

Освен с артистичен и доста готин дизайн, продуктите на марката се отличават и с изключително качество. Със сигурност това е правилното решение не само за една учебна година, а за няколко подред! Любими за всяко дете, продуктите на този бранд ще придадат весело настроение към чина училищния чин!

Fabriano

Ако търсиш качество на хартията, Fabriano ще ти бъде в помощ. С уникални дизайни и удобна за писане хартия, тетрадките на марката ще бъдат неизменима част от раницата на твоето дете. Разгледай още сега всички шарени и забавни корици на тетрадките на марката и си вземи…. повече от една!

Pulse

Новата раница е щастие за всяко дете, още повече, когато е удобна и анатомична! Pulse е гарантирана марка, която изпъква сред всички останали с интересен дизайн и удобна за носене, дори и в най-натоварените учебни дни.

Disney

Всички обичаме чудатите герои на Disney. Още повече ги обичаме, обаче, когато станат част от веселото ни ежедневие! Пренеси героите на Disney в ежедневието на детето си с практичните бутилки за вода, кутии за храна и останалите аксесоари на марката. 

Small foot

Доверена марка, специализирана в областта на детските играчки, изработени от 100% сертифицирано дърво. Предлага изключително добро качество на продуктитe, а щастието, което допринася на малките деца е неизмеримо! Подтикни детето да се учи, докато играе. За малките и любознателни дечица, които с удоволствие опознават света.

Знаем, че най-лесната част е покупката и това е причината да ти помогнем за всичко преди тази стъпка. Следвай тенденциите, бъди в крак с модата и ходи на училище с настроение. Не забравяй да ни посетиш, а Office 1 ще се погрижи за всичко това!