Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Запечатай момент, отпечатай емоция

Запечатай момент, отпечатай емоция

Когато става въпрос за подаръци, всички искаме да сме оригинални и идейни. Държим това, което подаряваме на близките ни да е сантиментално, да им остане за спомен и най-вече да ги зарадва. Именно заради това много често попадаме в ситуация, в която времето ни притиска, а ние все още не сме избрали перфектния подарък. В Office 1 вече имаме решение и на този проблем.

Независимо дали е с повод или просто искаш да покажеш колко цениш хората около теб, персонализираните подаръци винаги са перфектното решение. С услугата ни за персонализация на богат избор от продукти ти даваме възможността да изразиш себе си и твоята креативност, като даваме живот на идеите ти и свобода на въображението ти. А сега можеш да избереш и създадеш страхотен подарък в рамките на една разходка до някой от нашите магазини.

 

Подреди момента

Благодарение на богатата ни продуктова гама, може да изберете подходящия продукт за персонализация и да му вдъхнете живот, свежест и добро настроение. А какъв по-вълнуващ подарък от персонализиран пъзел, направен специално за любим човек.

1

Приключение в канче

Емайлираните канчета са идеални за приключения в планината, удобни са за плажа, а могат и да бъдат прекрасна декорация за дома, когато са персонализирани с въображение.

1

При нас можеш да запечаташ емоцията в чаша, пъзел, тениска, чанта, термос и какво ли още не! Разгледай тук всички продукти и избери най-подходящия за следващия повод! Не се колебай да ни позвъниш на телефон 0700 10 700 за по-подробна информация или за директна поръчка!