Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Нова мода от Faber-Castell: текст маркери с блясък

Нова мода от Faber-Castell: текст маркери с блясък

Черното мастило е вечната класика сред пишещите средства, но си представете, че вашите думи могат не само да говорят, а да засияват! Хванете новата мода и се потопите в ослепителното царство на металикови текст маркери на Faber-Castell, които ще превърнат вашите идеи в ярък, светещ спектакъл.

Перфектни са за артисти, студенти, учещи и за всеки, който обича да добавя сияние към своята работа. Докато ги използвате, пред вас ще се отвори портал към креативна вселена, където вашите думи и изкуство ще блестят с възможности. Обикновените бележки и скици ще се превърнат в изключителни шедьоври само с един замах!

Цветове

Цветове

Faber-Castell са направили популярния си текст маркер Textliner 46 Metallic в четири искрящи цвята. Когато чуете имената им, ще е много трудно да си изберете само един – перлена роза, великолепно синьо, преливащо се лилаво, прекрасно зелено, магическо синьо… Звучат страхотно, нали? Те ще внесат точно настроението, от което се нуждаете, докато попълвате дневника си, пишете традиционно писмо или пък учите.

А за да не се налага да изберете само един цвят, проверете за комплектите от четири, шест или осем маркера, практично опаковани в обща кутия. Металиковите текст маркери се предлагат и в голяма опаковка от 100 броя, с които творчеството ще е безкрайно!

Идеални помощници в организирането

Началото на годината е свързано с много планиране и организация на календари със събития и задачи. За да не се лутате в скучни и безцветни таблици и списъци, украсете ги с вдъхновяващите металикови маркери на Faber-Castell. Очертайте с тях важните точки, датите, които не бива да забравите, големите си планове, за да им придадете нотка магически блясък. Когато гледате красивия си календар, ще се изпълвате с приятна енергия и ще посрещате всеки ден с усмивка – все едно живеете в една непрестанна лятна отпуска...

Faber Castell

Други предимства

Както всички текст маркери на Faber-Castell, тези с металикови цветове са направени с универсално мастило на водна основа. Това ги прави изключителен екопродукт, който е безопасен за работа и от малки деца. С маркерите спокойно можете да отбелязвате върху хартия и картон, като цветовете ще бъдат ярки и дълготрайни. Скосеният връх на писеца дава възможност за маркиране с различна дебелина на линията.

Потопете се в бляскавия свят на Faber-Castell тук.