Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Ламинирай без граници!

Ламинирай без граници!

Позволи ни да ти напомним за един наш верен другар – Fellowes. Fellowes е известен с производство и дистрибуцията на машини и офис аксесоари. Днес имаме за цел да ти разкрием способностите му и със сигурност ще те накараме да го заобичаш!

           

За своето производство и пакетиране, брандът използва предимно екологични и биоразградими материали. Той не само е добър помощник на нас, но и пази околната среда. Освен това, всички продукти на марката отговарят на строги стандарти за качество и иновации в офиса, у дома и в движение – още една причина да се влюбиш в него!

 

Ламиниране

С Fellowes имаш голям избор от ламинатори, които ще ти съдействат за добрата визия и устойчивостта на документите ти. Остави на нас да ти докажем защо Fellowes е верен другар!

            

Те са изключително мощни, а изборът от фолиа на същата марка е с широк диапазон – от 80 до 250 микрона. Спрямо дебелината на фолиото, приложението за употреба се променя.

1

Предимства

Когато добавяме пластмасово покритие на хартия или документ, той става по-издръжлив и устойчив. Освен това, придава по-добре изглеждащ и професионален вид. Ламинирането предпазва документите от следи от пръстови отпечатъци, петна, разливане на течности и други външни фактори, за които дори не би могъл да си помислиш! Фолиото подобрява цвета и контраста на отпечатаните материали, поддържайки вида им запазен в продължение на години!

Приложение

Що се отнася до възможностите им, те са безгранични. Независимо дали искаш да подобриш цветовете на документите си или да ламинираш снимки за запазване на вечен спомен – Fellowes е винаги насреща да ти бъде от полза!  

            

Използвай лъскаво или матово фолио, за да ламинираш важни документи, сертификати, карти, ваучери, покани и дори и поздравителни картички! Всичко е възможно с достъпните ламинатори на Fellowes.

 

Всички ламинатори на марката Fellowes може да видиш тук.