Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Посрещни пролетта със Sencor

Посрещни пролетта със Sencor

Астрономическата пролет тази година ще настъпи точно на 20-ти март в 17:33 ч. Пролетното почистване и освежаване на дома и офиса създава бодро настроение и усещане, че си подготвен за новия сезон. В седмицата на Първа пролет ти предлагаме да се възползваш от специална промоция с намаление на всички прахосмукачки и роботи за почистване на под Sencor.

1

За марката

Sencor ти дава дизайн и качество! Японската марка е основана в края на 60-те години на миналия век, а три десетилетия по-късно става европейска.Компанията е известна с широкия си набор от продукти, дизайн, иновация и внимание към детайла. Днес Sencor доставя над 1000 типа продукти в шест асортиментови групи до над 55 държави по целия свят.В нейния асортимент ще откриете най-различни потребителска техника, продукти за дома, кухненски уреди и прахосмукачки. Именно сега, в най-пролетния месец, ти предлагаме до 10% отстъпка на избрани роботи за почистване на под и прахосмукачки. Продължавай да четеш, за да научиш повече за тях!

2

Прахосмукачки

В зависимост нуждите на твоя дом или офис, предлагаме голямо разнообразие от различни видове прахосмукачки – ръчни, вертикални, с филтри и телескопични дръжки, с няколко скорости, с Bluetooth. Всички те са намалени с до 10%, за да ти дадат истински свежо пролетно преживяване! Удобни и компактни, с модерен дизайн и функционалности, прахосмукачките и роботите за почистване на под Sencor ти дават чудесно съотношение цена-качество.

1

Почистващи роботи за под

Идеални за почистване на подови настилки като килими, паркет, ламинат, плочки и др., прахосмукачките-роботи Sencor безпроблемно всмукват мръсотията и праха, работейки много тихо. А най-хубавото е, че не трябва да се ангажираш с чистене и да отнемаш от времето си. Само се свържи със своето устройство, настрой го и можеш да вършиш заниманията си – прахосмукачката сама се връща към станцията за зареждане и индикира, ако е необходима твоята намеса. Тя има интелигентен дизайн, който предотвратява блокирането на колелата от косми или кабели и се предлага с включен антистатичен моп – за да бъде почистването максимално качествено!