Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Intelligent Print Solutions

Intelligent Print Solutions

Представяме ви услугата Intelligent Print  Solution (IPS), съобразена с конкретните ви нужди за офис печат! Независимо дали сте част от малък семеен бизнес или голяма корпорация, HP предлага  продукти за интелигентно управление на печата. Динамичната  гама от специално създадени и подбрани решения предоставя възможност да подобрите и допълните стратегията на своята организация.

 

Дигитална трансформация в принт решенията

Нашите дигитални решения ще помогнат на вашия бизнес да премине към по-високо технологично ниво и по този начин да подобри продуктивността и резулатите си. Колкото по-рано един бизнес осъзнае, че светът се променя с безпрецедентно  темпо, толкова по-голямо конкурентно предимство ще има той и толкова по-способен  ще бъде да се грижи за своите клиенти, партньори и служители!

Ползите от оптимизирания печат

IPS е интелигентен софтуер, разработен от Office 1, за управление на печат. Тази иновация следи състоянието на устройството Ви и взема автоматично решения при нужда. Това е идеалната възможност да се съсредоточите върху целите на  своя бизнес и да оставите IPS да се погрижи за Вашите печатни нужди.

  •         Планиране и оптимизиране на разходите
  •         Прозрачност и контрол
  •         По-малко пропуснати ползи в резултат на печат
  •         Разнообразие от модели печатащи устройства за всеки бизнес

Нашето решение за управляван печат е прозрачно и има фиксирана цена, независимо  от това каква част от страницата е покрита с мастило. Имайки тази яснота, вие  ще знаете точните разходи за печат на страница с включени необходими консумативи и услуги. По този начин ще можете лесно да планирате годишния си офис печат и  да управлявате бюджета си. Имате възможността по всяко време да използвате софтуера за мониторинг, за да получите достъп до точната употреба на печат и на  всички устройства във вашата мрежа, след което да изчислите точните си разходи до  момента.

 

Пълна оптимизация на печата

Услугата предлага пълно освобождаване от грижата за печатната среда. Ние управляваме вашите принтери за по-висока ефективност, докато вие развивате  бизнеса си успешно. IPS ще помогне на вашата компания чрез предоставяне на балансирано внедряване, мобилност и сигурност за по-малко пропуснати ползи в резултат на печат. С интелигентния софтуер за печат ще повишите и продуктивността на IT отдела в компанията си. Техническите проблеми се решават бързо и лесно с поддръжка на място за периода на договора. Вашият IT и офис персонал може да насочи времето и усилията  си върху по-важни за вашата компания задължения.