Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Нестандартни картички с вдъхновяващи послания

Нестандартни картички с вдъхновяващи послания

Един подарък може да стане перфектен единствено, ако е придружен от запомняща се картичка! Именно тя е завършекът на подаръка, необходимия детайл, без който посланието просто не е същото. Предлагаме ви различни варианти за нестандартни картички, с които гарантираме, че жестът ви ще бъде запомнен!

1

Картичка-консерва

Тя е неподражаема, оригинална, и същевременно суперфункционална! Картичката-консерва Gespaensterwald може да служи за да предаде послание на любимия човек, но тя предлага и много други възможности – в нея може да пъхнете пари, с които получателят сам да си подари нещо хубаво, или пък да сложите дребно бижу или друг сантиментален предмет.

1

Независимо какво е посланието на картичката, сигурно е едно: за да го види, човекът, на когото я подарявате, трябва да отвори консервата, за да види уникалната изненада вътре. Убедени сме, че този жест ще бъде запомнен завинаги!

3D картичка

1

Предимството на този вид картички Gespaensterwald е, че с тях картинките оживяват! Предлагат се варианти с интересни дизайни, с които може да поздравите свои близки и приятели по различни поводи. Независимо дали изберете забавно, сантиментално или мило послание, то със сигурност ще бъде нестандартно, щом е изразено с 3D картичка!

Блестяща картичка Deluxe

Колекция Deluxe се характеризира с модерен дизайн, брокатен ефект и качествена хартия. Предлагаме варианти с дизайни, подходяща за всеки пол и възраст и с послания, подходящи за различни поводи.

Сладка картичка Romantique

За романтичните натури предлагаме колекцията картички Romantique. Създадени с модерен дизайн и брокатени детайли, тези картички създават слънчево настроение и са чудесно допълнение към подарък за щастлив повод.

1