Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Индивидуалност и въображение с тетрадки Colori!

Индивидуалност и въображение с тетрадки Colori!

Март е месецът, през който посрещаме пролетта – тогава всичко разцъфва и се изпъстря в цветове. Същото се случва и на кориците на тетрадките ни Colori, и именно затова този месец те са със свежа пролетна промоция от цели 20%!

Ефектен дизайн

Кориците на тетрадките Colori са твърди и надеждни, а дизайните им впечатляват с интересни мотиви и оригинален микс между мат и гланц.

1

Може да избирате между шарени и смели, креативни и нежни, детски и тийнейджърски дизайни. Независимо дали обучението при вас е дистанционно или присъствено, корицата на тетрадката ви трябва да е готина и да ви усмихне, за да мине учебният ден по-приятно и продуктивно. По тази точка Colori е несъмненият победител!

Качество и функционалност

Тетрадките Colori са произведени от висококачествена бяла офсетова хартия, за формата им може да избирате между А4 или А5, предлагаме различни варианти и по отношение на броя страници.

Изключително функционални, те имат твърди корици и разделител на темите. Това ви позволява да използвате една тетрадка за няколко предмета, което улеснява ученика и със сигурност прави раницата му по-лека!