Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

4 неща, които трябва да знаете при избора на детски рисувателни материали

4 неща, които трябва да знаете при избора на детски рисувателни материали

Децата, както знаем, обичат да творят с ръцете си. Те могат да прекарат дълги часове в занимания с боички или флумастери, давайки израз на въображението си.

Безопасност

При рисуване децата могат да се надраскат или да лапнат флумастер или маркер. Това не е повод за притеснение, когато става дума за продуктите с марка Faber-Castell. Мастилото в тях е на водна основа и е напълно безвредно! Дори да се изпие шишенце от него, то няма да предизвика нежелана реакция в организма (все пак не опитвайте това вкъщи). По тази точка можете да бъдете спокойни като родители, че детето ви е в пълна безопасност с продуктите Faber-Castell.

Качество на пигментите

Разбира се, едно от основните неща, които търсим в един продукт, несъмнено е високото качество и надеждност при използване. Когато става дума за рисувателни материали, естествено е да търсим продукти с ярки цветове, които не избледняват и правят рисунката жива. Пигментите са от първостепенно значение, тъй като именно те отговарят за наситеността и трайността на багрите върху листа.Продуктите на Faber-Castell са познати с голямо разнообразие от нюанси и дълъг живот на боята, независимо дали става дума за флумастери, акварелни бои, пастели, маркери или моливи. С тях всяко дете ще се радва дълго на рисунката, която е нарисувало преди... години.

Лесно почистване

1

Всички се сещаме за хаоса, който често настава, когато малчугана у дома се развихри с някой рисувателен комплект! Съвсем очаквано е след такива занимания да забележим цветни отпечатъци от ръчичка върху стената в хола или пръски от боя на тавана в детската стая... Затова е важно да инвестираме в продукт, който лесно се почиства. Пигментите в рисувателните продукти за деца на Faber-Castell се измиват лесно, тъй като са на водна основа. Изпирането им от дрехите също не е предизвикателство – текстилът бива почистен още при първото пране. Това важи за почти всички тъкани и прави продуктите Faber-Castell незаменими, когато родителите искат да си отдъхнат, а детето да се развихри с комплект флумастери.

Креативна форма и компактна опаковка

На децата нещата им омръзват бързо и съветваме родителите да залагат на продукти, които малчуганите да намират за забавни и интересни максимално дълго. Оригинален дизайн, допълнителна функционалност или подаръчна визия – всичко това са неща, които ще задържат вниманието на детето с месеци, дори години. Флумастерите Connector на Faber-Castell, например, са с иновативни капачки, които могат да се сглобяват, съставяйки фигурки за игра. Освен това се предлагат в най-различни комплекти според пола и предпочитанията на малчугана и се превръщат в перфектния подарък. Камионче, балерина или пък ракета, готова да бъде изстреляна в космоса на детското въображение – вие избирате! И може да сте сигурни, че не само флумастерите, а и кутията дълго ще бъдат любима играчка на детето ви!

1

 Ако имате нужда от професионална консултация при избора на детски рисувателни материали, моля свържете се с нас на телефон 0700 10 700.