Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Вълшебни празници с Faber-Castell!

Вълшебни празници с Faber-Castell!

Коледа идва, а с нея и вълнуващото очакване на подаръците, които ще подарим и ще получим. Истински незабравимите подаръци обаче са тези, които предизвикват емоция и сантимент. Може да подарите точно това на любимите си хора, като изберете Faber-Castell. Огромното разнообразие на продукти от любимата немска марка със сигурност ще трогне както малките, така и големите. Прочетете за нашите предложения за подаръци според вкуса и възрастта на човека, на когото ги подарявате.

Започваме с...

Креативни комплекти за художници

Faber-Castell има богато портфолио от материали за рисуване, подходящи както за начинаещи и хоби художници, така и за професионалисти. Перфектния подарък за всеки любител на изкуството ще намерите тук.

1

Съветваме ви да проучите какви техники предпочита да използва човекът, на когото ще подарите комплекта, а също и дали би искал да ескпериментира с материали, които не е използвал досега. При нас ще откриете художествени материали за всеки вкус: акварел, графика, пастели, моливи, маркери и много други. Хо-хо-хо!

 

Изискан стил в кутия

Нещо, което със сигурност ще трогне любимия ви човек, е луксозно пишещо средство. Няма да сбъркате, ако изберете химикалка, писалка или ролер с гарантирано немско качество от Faber-Castell и интересен дизайн, който ще създава емоция у притежателя си години наред. Вижте тук елегантната ни селекция пишещи средства, изработени от скъпоценна смола, ценни метали и висок клас дървесина.

1

А ако искате да добавите личен почерк към подаръка, направете го персонализиран! Предлагаме услугата надписване на пишещо средство, която дава възможност да увековечите имената на любимия човек, специална за вас дата или сантиментално послание, което ще му напомня за вас всеки път, когато го вземе в ръка.

 

Пишещи средства за ежедневието

Ако искате да зарадвате хората около себе си за Коледа или друг специален повод, но търсите по-бюджетен вариант без компромис в качеството, то продуктите Faber-Castell за ежедневието са правилният избор!

Химикалки в ярки модерни цветове, маркери с нестандартен металиков отблясък и пишещи средства в пастелни нюанси са точно това, което ще накара подаръците под елхата да заблестят! Освен красиви, тези подаръци са и много практични.

 

Усмивки за малчуганите

Избирането на подарък за дете може да се превърне в предизвикателство, тъй като малчуганите понякога лесно се отегчават от новите си придобивки. Затова трябва да ги изненадате с нещо наистина нестандартно, нещо, което дава възможност за дълго ползване, а защо не и за игра? Флумастерите Connector са със сглобяеми капачки, които могат да се конструират в играчки, а креативните комплекти за оцветяване доказано подобряват концентрацията и развихрят въображението на детето.