Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Преоткрий себе си!

5 креативни начина за персонализиране на твоя дневник

5 креативни начина за персонализиране на твоя дневник

Случвало ли ти се е да стоиш в магазина с прекрасен тефтер в ръце, но да не знаеш какво да го превърнеш в идеалния дневник за теб? Office 1 е насреща! При нас ти не само ще откриеш не само качествени тефтери, но и всичко необходимо за персонализирането им.

Преди да започнеш да си водиш бележки обаче трябва да помислиш за няколко неща.

Първото от тях е какво може да ти предостави твоят дневник. Докато водиш записки по любимите си теми, развиваш уменията за писане и утвърждаваш важни личностни качества. Трудно ти е да избереш за какво да пишеш? Помисли за това, която те вълнува – твоята професия, твоето призвание или хоби. Те са чудесен повод за започването на дневник!

За да го направиш в твой стил, прочети нашите идеи за пет креативни начина.

Потопи се в света на цветовете

Ако работата ти изисква да си винаги добре организиран, тогава дневникът тип планер е перфектният избор за теб. Той ще подобри твоята продуктивност и ще бъде много полезен при проследяването на целите ти. Разноцветните текст маркери ще ти помогнат в това начинание! Те са изключително полезни при запомнянето на задачи и бързо намиране на важна информация. Освен това, подчертават твоята индивидуалност. Вдъхнови се от металиковите цветове на Faber-Castell, с тях определено ще изпъкнеш!

1.	Потопи се в света на цветовете

Създай спомен

Обичаш да пътешестваш през свободното си време или пък често излизаш в командировка? Тогава създай дневник, който да пази спомените от пътуванията ти. В него можеш детайлно да опишеш своите преживявания и да съхраниш любимите си снимки. Най-подходящият тефтер за пътешественици е този с корици на географска карта, а Paperblanks имат точно такъв!

Създай спомен

Разграфявай

В днешния забързан свят трябва да знаеш как ефективно можеш да управляваш времето и задачите си. Малка стъпка към придобиването на това умение е изготвянето на структурирани записки. За тази цел, можеш да използваш графики, които визуализират информацията и я правят по-лесна за запомняне. Разграфи дневника си и подреди работния си процес с цветните и аткрактивни продукти на Faber-Castel или Milan! Структурирай различните си задачи като календар със събития и приоритети. Изглежда прегледно и красиво, нали?

Разграфявай

Украси своята обложка

Корицата на твоя дневник е също толкова важна, колкото и съдържанието му. Тя е средство за стимулиране на творческото ти мислене и чудесен начин за себеизразяване. Ако обичаш да твориш, тогава купи си чисто черен или бял тефтер и украси корицата по свой начин. Използвай бои, тебешири, а защо не и хартия - с Foska ще откриеш точното решение за теб!

Напиши го в свой стил

Почеркът е най-красивата способност, с която можеш да изпъкнеш. Използвай различни техники за писане – така записките ти ще изглеждат неповторими! При нас ще откриеш специални пособия за калиграфия, които ще ти помогнат в това начинание. Съветът ни към теб е, да започнеш с изписването на месеците по различни начини, за да откриеш своя стил.

Дневникът е повече от просто хартия и мастило. Той е платно, което да изрисуваш по свой начин с неща, които те вдъхновяват. Чрез него се развиваш и забавляваш едновременно. Така че, не чакай, а създай своята творба! В Office 1 ще откриеш всичко нужно за тази задача. Какво чакаш?

Напиши го в свой стил